Sığacık Tekne Kiralama


Türkiye’nin İzmir Seferihisar citta slow kenti olarak bildiğimiz Sığacık, el değmemiş doğası ile harika bir yer. Doğası, denizi, tarihi ve daha sayamadığımız harika güzelliklerle dolu. Antik kenti ve merkezindeki Sığacık Kalesi buraya geldiğinizde sizi ilk karşılayan yapılar oluyor. Genellikle sıcakkanlı ve sevecen halkı turistleri ağırlamaktadır. Saymakla bitmeyecek güzellikleri keşfetmek için merkezden uzaklaştığınız zamanda da benzersiz güzellikler sizi karşılayacak. Tarihi Iyon şehri olan Sığacık sakin ve yavaş şehir unvanıyla oldukça popüler bir hale gelmiştir. Özellikle merkezinden kalkan tur tekneleri ve özel tekneler ziyaretçiler tarafından akına uğramaktadır. Ailenizle ya da sevdiklerinizle özel bir zaman geçirmek isterseniz size Sığacık Tekne Kiralama hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Tekne turu sırasında doğanın bambaşka bir yüzünü göreceksiniz. Bununla beraber sizi kalbinizden fethedecek güzellikte ki denizinde yüzme imkanınız olacak. Sığacık Tekne Kiralama yaparken, sadece size özel tur ile harika bir gün geçireceksiniz.

Tekne kiralama yaparken Sığacık bölgesinde ki birbirinden güzel cenneti andıran görüntüsü sizi karşılayacak. 12 metre ve 4.60 genişliğinde olan, 12 kişilik teknelerde sizleri ağırlıyoruz.

Birbirinden güzel koyları keşfederken gün boyu güneşin ve denizin tadını çıkarabilirsiniz. Burada yüzme molaları veriliyor. Böylece denizaltının eşsiz güzelliğini ve birbirinden renkli sualtı canlılarını yakından görebilirsiniz.

Hatta tüm bunların dışında Sığacık’ta gezilecek yerler de oldukça fazladır. Teos Antik Kenti ve tarihi yakından keşfedebilirsiniz. Özellikle yerli halkı ile her pazar günü düzenlenen Sığacık Yerel Tatlar Pazarı yapılacaklar listesi arasında olmalıdır. Yerli halkın el emeği ile yaptığı harika lezzetler ve el işleri hediyelik eşya alabilirsiniz.

Sığacık Tekne Kiralama yaparken hem doyasıya huzur içeren bir gün geçirebilir hem de gezilecek muhteşem yerler görebilirsiniz.

Ekibimiz ile sizler için en iyi hizmeti verebilmek için özenle çalışıyoruz.

Sığacık Tekne Kiralama Rotası

Turumuz için sizlere oldukça beğeneceğiniz koyları tercih ettik. Güzelliğiyle sizi büyülerken keşfettikçe mutlu olacağınızın garantisini veriyoruz.? Ayrıca istediğiniz her koyda yüzme mola vermekteyiz.

Sabah : 10.00

Akşam : 18.00

Tur sırasında gezilecek koylar aşağıdaki gibidir.

Sığacık, Ege Bölgesi’nin güzide tatil bölgelerinden biridir. Denizi, taşımaları ve tarihi dokusuyla harika bir atmosfere sahiptir. Sığacık’ın bu muhteşem güzelliklerini izlemek için en iyi seçeneklerden biri, Sığacık tekne kiralama turudur. Kısacası bu turlar, sakin sularında gezinti yaparak girmeye bir deneyim sunar ve Taş Ada Koyu, Papaz Boğazı, Çamur Banyosu ve Akvaryum Koyu gibi harika noktaları keşfetme fırsatı verir.

Sığacık tekne turunun ilk durağı Taş Ada Koyu’dur. Bu koy, adı üzerinde yükselen büyük kaya bloklarından almıştır. Hatta turkuaz renkteki berrak suları ve çevresini saran yeşil varlığıyla Taş Ada Koyu, adeta bir cennet köşesidir. Burada yüzme molaları ve güneşlenme keyfi, rahatlamanızı sağlayacak ve enerjinizi yenileyecektir.

Papaz Boğazı, Sığacık tekne kiralama için bir sonraki durağıdır. Bu dar boğaz, iki kıyıyı birbirine bağlamak muhteşem bir geçiştir. Eşsiz doğal güzellikleri ve serin sularıyla Papaz Boğazı, yüze ve şnorkelle dalış gibi su yolculukları için ideal bir noktadır. Burada denizin tadını çıkarırken etrafı saran muhteşem manzara eşliğinde keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Turun bir diğer ilginç noktası Çamur Banyosu’dur. Bu eşsiz deneyimde, temelden çıkan özel mineral içerikli çamurun üzerinize anlatımıyla bedeninizi ve ruhunuzu denizde dinlenebilirsiniz. Çamurun üzerindeki doğal cilt bakımıyla tazelenecekve sağlık dolu bir deneyim yaşayacaksınız.

Sığacık tekne turunda ziyaret edilecek süreler biri de Akvaryum Koyu’dur. Adı hakkında kısaca bahsedecek olursak, berrak sularının altında adeta bir akvaryum gibi görünen renkli balıklardan oluşmuştur. Burada şnorkel veya dalış gezileriyle, su altında saklı canlılığı keşfedebilir deniz ve yaşamın büyüsüne kapılabilirsiniz.

Yemek Menüsü

Öncelikle yemek menüsü ekstra ücretlidir. Dilerseniz yemek ve içecek ihtiyacınızı dışarıdan karşılayabilirsiniz. Tekne içerisinde misafirlerimizin kullanımına açık mangal kullabilirsiniz. Ya da bir başka alternatif olarak şefimizin sizler için hazırladığı yemek menüsünü alabilirsiniz.

Menü, mangalda balık ya da tavuk, makarna, salata, soft içecek ve meyvede oluşmaktadır.

Son olarak ise sizler için özel organizasyonları gerçekleştirmekteyiz. Kısaca bahsedecek olursak, doğum günü, evlenme teklifi, bekarlığa veda partisi ve nikah sonrası eğlence (after party) gibi en mutlu anlarınızda yanınızda oluyoruz. Özel etkinliklerde tüm içerik değişmektedir. Sizinle beraber planlama yaparak en iyi hizmeti sağlıyoruz.

Tek yapmanız gereken güneş kremi ve şapka alarak benzersiz tura katılmak. Geç kalmadan yerinizi ayırın cenneti andıran görüntüsüyle Sığacık’ı keşfedin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir