Çeşme Beach Tur


Yaz kış fark etmeksizin dünyanın dört bir yanından Çeşme’ye akın akın turist gelmekte. Hem konumu olarak hem de havası, suyu, mimarisi kısacası her şeyiyle insanı kendine hayran bırakan bir yer. İçerisinde birbirinden güzel pek çok koy ve harika plajlar yer almaktadır. Çeşme Beach Tur ile kolayca ulaşım sağlayabileceğiniz turlar düzenledik. Çeşme bana uzak gelir diye dert etmenize gerek kalmadan kolayca servis hizmetinden yararlanarak sizde bu güzel günün tadını çıkarabilirsiniz.

Beachlerde gün boyu dj performansı eşliğinde harika müzikler dinleyerek, tertemiz suyun tadını çıkarabilirsiniz. Tur içerisinde Çeşme’nin ünlü beach club mekanlarından birini seçebilirsiniz. Ayrıca gün batımı manzarasını buradan izleyebilir , sonrasında keyifli bir akşam yemeği yiyebilirsiniz. Enfes yemeklerin ardından gece boyunca eğlencenin , dans ve müziğin tadını çıkarabileceğiniz ünlü clublara doğru gitmekteyiz.

Kısacası sizler için tüm detayları düşünerek hazırladığımız bir tur oluşturduk. Deniz, kum ve güneşin tadını çıkaracaksınız. Sonrasında gün batımı eşliğinde Çeşme’nin en güzel restoranları ile enfes lezzetler tadacaksınız. Tüm bunların ardından eğlencenin doruklarda olacağı bir yerde olacaksınız.

Anlaşmalı Olduğumuz Beachler Şu Şekildedir.

The Beach

Elias

Random Beach

Imi Ayayorgi

The Palm Beach gibi birbirinden güzel yerlerden birini seçebilirsiniz.

Bunlar dışında akşam yemeğinizi anlaşmalı olduğumuz restoranlarda yiyebilirsiniz. Tüm bunlar için restorana girerken ekstra ücret ödenmemektedir. Enfes lezzetler tadabileceğiniz anlaşmalı olduğumuz restoranlar şu şekildedir,

Panderas,

Baako,

Maroh gibi ünlü mekanlardan birini seçebilirsiniz.

Sadece bunlarla sınırlı kalmayarak, yemek sonrası ünlü mekanlarda sınırsız eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz. Böylece müzik, dans ve eğlencenin tadını çıkarabileceğiniz anlaşmalı olduğumuz mekanlar, Flaw, Tren ve Gang’dır.

Programda,

14.00 : Beachlere giriş

16.00 : Happy Hour ( 1 kokteyli ikram)

20.00 : Restorana giriş ( 1 kokteyli ikram)

22.00 : Cluba giriş ( 1 kokteyli ikram)

Ancak özellikle belirtmeliyiz ki günün müsaitliğine göre mekanlar değişiklik göstermektedir.

Tur Fiyatına Dahil Olan Hizmetler,
  • Gidiş- geliş ücreti
  • Beach / Restoran / Club giriş ücreti
  • Mekanlarda ikram edilen 3 alkollü kokteyli
  • Şemsiye ve şezlong hizmeti

Fakat bunlar dışında ki kişisel harcamalarınız ve mekanlarda ki yediğiniz yemek ya da içtiğiniz içecekler ekstra olarak tarafınıza aittir.

Özellikle belirtmeliyiz ki Çeşme Beach Tur organizasyonuna katılım sağlamak için servis hizmetinden kolayca yararlanabilmek adına servis güzargahı noktalarında olmanız rica edilir.

11:10 Balatçık Pablo

11:30 Ksk (Anıt)

12.00 Bornova Metro Opet

12.30 Buca Tarık Akan

13.00 F.Altay Shell İstasyonu

Dolu dolu bir Çeşme Beach Turu sizleri bekliyor olacak. Bu eğlence kaçmaz!

NOT: Kadın ve erkek sayısının eşitliğine önem verilmektedir. Eşsiz giriş bulunmamaktadır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir