Göcek Kiralık Tekne


Muğla ilinin en bilinen şehri Fethiye bölgesindedir. Göcek sakin ve sessiz , huzur dolur bir yer. Harika doğası , manzarası ve el değmemiş yerleri cennet sahnelerinden fırlamış hissi yaratıyor. Türkiye’de kıyı kesimlerinde görülmesi gereken yerler arasında Göcek kesinlikle olmalı. Fethiye’ye bağlı bir mahalle olsa da gezilecek oldukça yer var. Tabi küçük bir yer olduğu için hepsini görebilmek oldukça kolay olacak. Özellikle Göcek’te yapılacaklar arasında tekne turu yapmaktır. İsterseniz karma tekne turu hizmetinden yararlanabilirsiniz ya da Göcek Kiralık Tekne hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Gezeceğiniz birbirinden güzel koylar ve doğa harika yerlerden dönmek istemeyeceksiniz. Tekne turu sırasında bu bölgede sayısı yüzleri aşan komşu tekne görebileceksiniz. Bu bölgeye talebin çok olması sebebiyle Göcek Kiralık Tekne Turu yapmak daha iyi olacak. Böylece şehrin kalabalığından uzak benzersiz bir gün geçireceksiniz.

Göcek Tekne Kiralama ile Tekne Turu Rotası

Sabah : 10.15

Akşam : 18.00

Muçev Marina tarafından kalkıyoruz. Göcek Koyları içerisinde harika bir rota hazırladık.

Göcek Tekne Kiralama Tur Rotası

Yassıcalar Koyu

Göcek körfezinin batısında yer alan Yassıcalar Koyu, muhteşem doğal güzellikleriyle ünlüdür. Berrak turkuaz renkteki denizi, sakin atmosferi ve çevresindeki yeşilliklerle göz kamaştırır. Tekne turu sırasında genellikle ilk duraklardan biri olabilir. Ayrıca yüzmek, şnorkelle dalış yapmak veya güneşlenmek için ideal bir koydur.

Akvaryum Koyu

İsmiyle de anlaşılacağı gibi, Akvaryum Koyu, şeffaf ve kristal gibi bir suya sahip olduğu için bu ismi almıştır. Burada yüzdüğünüzde su altındaki mercanlar, renkli balıklar ve diğer deniz yaşamıyla adeta bir akvaryumda gibi hissedersiniz. Büyüleyici manzarası ve doğal güzellikleriyle Akvaryum Koyu, tekne turlarının popüler duraklarından biridir.

Bedri Rahmi Koyu

Bu koy, Türk ressam Bedri Rahmi Eyüboğlu’nun ismini taşır. Ressamın 1974 yılında kayalara yaptığı bir balık resmi, bu koya adını vermiştir. Bu yüzden Bedri Rahmi Koyu, turistler arasında “Balık Koyu” olarak da bilinir. Koyun kayalık sahilleri, sakin atmosferi ve turkuaz renkteki deniziyle göz alıcı bir güzelliğe sahiptir. Doğal güzellikleri ve tarihi eserleriyle de ünlüdür.

Büyükova Koyu

Göcek Körfezi’nin doğusunda yer alan Büyükova Koyu, muhteşem doğal güzellikleriyle bilinir. Başka bir deyişle, yemyeşil ormanlarla çevrili olan bu koy, sakin bir atmosfere sahiptir. Genellikle tur teknelerinin uğrak noktalarından biri olan Büyükova Koyu’nda yüzme molası verebilir, plajda dinlenebilir veya doğal çevrenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Sarsala Koyu

Göcek’teki en ünlü koylardan biri olan Sarsala Koyu, güzel plajları ve sakin atmosferiyle dikkat çeker. Yüksek dağlarla çevrili olan koy, doğal güzellikleri ve temiz deniziyle bir cennet gibi bir yerdir. Yat turizmi açısından da popüler olan Sarsala Koyu, huzurlu bir ortam sunar ve dinlenmek için ideal bir destinasyondur.

Özetle, Yassıcalar Koyu, Akvaryum Koyu, Bedri Rahmi Koyu, Büyükova Koyu ve Sarsala Koyu, Göcek’teki tekne turlarında ziyaret edilen koylar arasında yer alıyor. Başka bir deyişle, her biri kendine özgü güzellikleriyle göz doldurur. Bu koylar, turistlere unutulmayacak deniz ve doğa deneyimleri sunmaktadır.Özellikle, sakinliği ve doğal çevresiyle huzurlu bir kaçamak imkanı sağlar.

Kısacası, birbirinden güzel yerler keşfedeceksiniz. Gürültülü yerlerden uzaklaşmak için belirlediğimiz yerlerde demir atıyoruz. Eğer koylarda yoğunluk olursa ya da rüzgarlı olma duruma karşı, sizlerin seçtiği başka koyda yüzme ve dinlenme molası verebiliriz.

Göcek Tekne Turu Yemek Menüsü

Teknemizde şeflerimizin sizler için hazırladığı makarna , mevsim sebzelerinden hazırlanan salata, ızgara tavuk, yanında 2 çeşit meze servis ediliyor. Yanında içecekler size aittir. Tekne içerisinde buzdolabı mevcut o yüzden dilediğiniz içeceği alabilirsiniz. Bununla beraber alkol için bandrol zorunluluğu vardır. Soft içecekler için teneke kutu olmalı ve sular küçük pet şişelerde olmalıdır.

Teknede ihtiyacınıza yönelik her şey özenle hazırlanmıştır. Sizin harika bir gün geçirmeniz için her detayı düşünüyoruz. Size arkanıza yaslanıp doğanın keyfini çıkarmak kalıyor.

 

 


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir