AÇIKLAMALAR


Yatta Bekarlığa Veda Partisi
Çeşme yat kiralama ailesi olarak unutulmayacak özel yatta bekarlığa veda partisi düzenlemek için sizde geç kalmadan yerinizi ayırın.

Yatta Evlilik Teklifi
Yatta evlilik teklifi etmek oldukça popüler. Çeşme Yat Kiralama olarak tüm organizasyonu hayalinizdeki evlenme teklifine göre düzenliyoruz.

Yatta Aile Yemeği
Vıp yatta aile yemeği organizasyonu düzenlemek isterseniz, Çeşme Yat Kiralama ile sevdiklerinizle birada olacağınız bir gün sizleri bekliyor.

Yatta İş Toplantısı
Kapalı mekanlar yerine özel yatta iş toplantısı organize etmek ister misiniz? Çeşme Yat Kiralama ile ekibinizle stresten uzak bir gün geçirin.

Özel Yat Partisi
Arkadaş grubunuzla herkesten uzak eğlencenin doruklarda olacağı, yatta özel parti organize etmek için aradığınız adres Çeşme Yat Kiralama..

Yatta After Party
Çeşme Yat Kiralama ile partinize ara vermeden , after party olarak arkadaş grubunuzla eğlenmeye gece boyunca non stop devam edebilirsiniz.

Yatta Mezuniyet Kutlaması
Çeşme Yat Kiralama ile yatta mezuniyet kutlaması harika bir etkinliğe dönüşecek. Yeni hayatınıza adım atarken unutulmayacak bir gün olacak.

Yatta Söz ve Nişan Kutlaması
Çeşme Yat Kiralama olarak özel yatta söz ve nişan kutlaması için harikalar yaratmaktayız.Özel konseptlerle organizasyonunuzu gerçekleştirelim.

Yatta Akşam Yemeği
Gün batımı manzarasını izlerken yatta akşam yemeği yemek ister misiniz?Çeşme Yat Kiralama ile manzaranın ve akşamın tadını çıkarın.

Günübirlik Yat Turu
Şehrin kalabalığından kaçmak için en iyi yol günübirlik yat turu olacak. Sakinliğin ve huzurun tadını Çeşme Yat Kiralama ile doyasıya çıkarın.

Yatta Balık Turu
Çeşme Yat Kiralama olarak bireysel balık turu yapabileceğiniz etkinlikler düzenliyoruz. Balık av turu ile balık tutmanın keyfini çıkarın..

Yatta Yüzme ve Etkinlik
Özel yatta yüzme ve etkinlik organizasyonlarıyla sıra dışı bir gün geçirin. Çeşme Yat Kiralama ile berrak suların ve manzarasının tadını çıkarın..

 

 

 

,

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir