Kır Düğünü


Kır düğünü , son zamanlarda oldukça popüler düğün konseptleri arasında yer alıyor. Günümüzde pandeminin meydana gelmesinden sonra çoğu kişi kapalı mekanlarda bulunmaktan kaçıyor. Hatta bu sebepten dolayı düğünlere katılmayan kişi sayısı oldukça fazla.

Gelelim oldukça popüler olan kır düğünü nasıl oluyor?

Klasik düğün salonu organizasyonlarından farklı olarak kapalı alanlardan uzaklaşarak açık  havanın eşliğinde düğün yapmak ayrı bir zevk. Özellikle yaz aylarında yapılan düğünlerde en çok tercih edilen konseptlerin başında geliyor. Sonuçta sıcak yaz havasında kimse kapalı alanda kalmak istemez. Hele ki açık havanın tadını çıkarmak varken..

Kır düğünü organize edilirken açık düğün mekanlarının tadını doyasıya çıkaracağınız şekilde organize ediliyor. Tüm misafirlerin rahat edebilmesi için tüm detaylar özenle hazırlanıyor. Açık düğün mekanlarında salon düğünlerinden farklı olarak özel konsept köşeleri hazırlanıyor. Kısaca bütün alanın keyfini çıkarıyor olacaksınız.

Kır düğününde neler yapılıyor kısmına gelirsek

Kır Düğünü Yapmanın Avantajları

  • Doğanın güzellikleriyle iç içe hazırlanmış süslemelerle muhteşem bir görüntü olacak.
  • Düğün salonlarının aksine kapalı bir alanda sıkışıp kalmayacaksınız.
  • Açık alanlarda , düğün salonlarından farklı olarak daha fazla konsept seçeneği mevcut.
  • Bununla beraber kalabalık düğün davetlileri için oldukça uygun bir seçenek olacak.
  • Müzik kısmı için sizi ve misafirlerinizi rahatsız edecek ses sistemleri yakınınızda olmayacak. Böylece yüksek sesli müzikten etkilenmeyecek.
  • Ayrıca kapalı alanda kimse kalabalık ortamdan dolayı bunalmayacak.
  • Açık düğün mekanlarında çocuklu ailelerin rahatlığı açısından mükemmel bir seçenek. Nedenine gelecek olursak çocuklara yönelik özel oyun alanları hazırlanıyor. Böylece ebeveynler de düğün eğlencesinin tadını rahatça çıkaracak.
  • Düğün hatırası olarak davetlilerinizin fotoğraf çekilecek bolca anı köşeleri hazırlanacak. Bu köşeler farklı konseptlerle tasarlanyor. Birbirinden güzel ve doğanın benzersiz görüntüsü eşliğinde şahane fotoğraflar çekilebilecek alanlar yaratılacak.
  • Kır düğününde ne giyilir diye uzun uzun düşünmeye gerek kalmayacak. Düğün salonlarında tercih edilen saç ve makyajın aksine daha doğal görüntüyle misafirlerinizle buluşacaksınız.

Kır düğünlerinde ayrıca yan konsept olarak kullanılan, rustik bahçe kır düğünleri de oldukça yaygın. Rustik kır düğünü doğallık ve sadelikten yana olacak şekilde organize ediliyor.

Kır Düğünü İçin En Uygun Zaman Nedir?

Kır düğünü için uygun zamanı arıyorsanız eğer yaz mevsimi en doğru karar olacak. Böylece sıcak havanın ve doğanın güzelliğinin tadını çıkarıyor olacaksınız.

Kır düğünü fiyatları , düğün salonlarında yapılan düğünlerden farklı oluyor. Ancak davetli sayınız ve ne şekilde organize edileceğini sizlerle planlayıp bütçenize uygun bir şekilde hazırlayabiliriz.

Bunların yanı sıra kır düğününü yemekli ya da yemeksiz olarak organize edebiliriz. Firmamızda bulunan şeflerimiz size şahaneler yaratacak. Yemeksiz davetler için özel aperitif sunumları olacak.

Ayrıca organizasyonu daha renkli hale getirmek isterseniz, anı bölümü hazırlayarak eski fotoğraflarınızdan oluşan köşe hazırlayabiliriz.

Bu stresli döneminizi daha kolay hale getirmek adına sizler için kır düğünü mekanları listesi hazırlayabiliriz. İçinize sinen mekanlarla görüşme sağlayıp , kusursuz şekilde organize edeceğiz.

Davetli listeniz ister çok olsun ister butik düğün şeklinde az davetli olsun düğün organizasyonlarında eğlenceye doyacaksınız.

 

 


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir