Hastane Odası Süslemesi


Bebeğinizi kucağınıza almanıza saatler kala heyecanla bekleyiş içindesiniz. Artık 9 aylık sürecin sonuna geldiniz. Heyecan ,mutluluk ve gözyaşının yoğun olduğu bu günde sizleri stresten uzak tutmak için her şeyi en ince detayına kadar tasarlıyoruz. 9 ay boyunca türlü türlü sıkıntılar yaşamış anne adayımızın heyecanına ortak olma vakti. Anne adayımızın bebeğiyle ilk anlarını geçireceği hastane odası süsleme zamanı! Hastane odası süslemesi yaparak, hayata gözlerini açacak minik bebeğiniz için hazırlamak istiyorsunuz. Saatlerinizi harcamadan profesyonel ekibimiz sizin için her şeyi en özenli şekilde organize edecektir. Hastane odasının ambiyansını tam hayallerinizdeki gibi süsleyeceğiz. Böylece bebeğiniz için sıcacık bir karşılama olacak. Sancılarınızın arasında bunu dert etmenizi istemeyiz sonuçta! İlk günlerinizi geçireceğiniz hastane odanızı güzelleştirerek evinizdeki o sıcak atmosferi odanıza taşıyacağız.

Hastane odası süslemesi, misafirleriniz için ikramlıklar ve özel hediyeler hepsi bütçenize uygun şekilde hazırlanacaktır. Hastane odasında kullanacağımız tüm bebek süsleri, bebeklerinizin sağlığını tehdit etmeyen güvenilir ürünlerdir . Bu konuda fazlasıyla dikkatli ve özenli davranıyoruz.

Hastane Odası Süslemesi Nasıl Olur?

Öncelikle, 9 aylık sürecin sonuna gelen annemizi stresten uzak tutarak istediği şekilde olmasını sağlıyoruz. Hastane odası süslemesi sizin, hastaneye yatmanızdan bir önceki gün hazırlanacak. Böylece olası bir duruma karşı tedbirli olmakta fayda var. 🙂 Doğuma günler kala sizlerle kararlaştırdığımız tasarımları uyguluyoruz. İsterseniz bebeğinizin cinsiyetine göre renkler kullanıyoruz, isterseniz de sizin sevdiğiniz renklerle süsleme yapıyoruz. Süslemelerimiz, yataklar ve kapı için tül ve kurdelelerle, bebeğinizin ismine özel kapı süsü(keçe,kaşmiş ve ahşap veya pleksi gibi malzemelerle), istediğiniz renk tonlarında uçan balonlar, yapay çiçeklerle ortamı renklendiriyoruz fakat canlı çiçek bebeğinizin sağlığı açısından tercih etmiyoruz. Süslemelerde ağırlık vereceğimiz renk tonları ile beraber kullanacağımız peluş oyuncakları seçiyoruz. Kullanacağımız tüm oyuncakları isterseniz satın aldıklarınızla beraber kullanabilir, dilerseniz firmamız bünyesinde bulunan oyuncaklarla organize edebilir. Her konsepte göre farklılık gösteren oyuncaklarımızın temizliğine önem veriyoruz. Herhangi bir toz barındırmamasına özellikle dikkat ediyoruz. Bebeğinizin ve sizin sağlığınız için hijyene ciddi şekilde önem veriyoruz.

Yeni doğan bebeğinizi görmeye gelen misafirleriniz için ikramlıkların oluşturduğu masayı hazırlıyoruz. Masamızda kullanacağımız aperitif çeşitlerini ve sayısını sizlerle seçiyoruz. Sunumların birbirinden nefis olacağının garantisini veriyoruz. Her şey günlük hazırlanacak ve  sizlere taptaze getireceğiz. Yeni doğum yapan annemiz için özel şerbette bir başka deyişle lohusa şerbeti masamızda yerini alacaktır. Tercihinize göre yeni doğan bebeğiniz için kutlama pastası hazırlayabiliriz.

Ayrıca hastanede kalış günlerinize göre davetlileriniz için tekrar aperitiflerden gönderim sağlayabiliriz.

Bunlar dışında,

Misafirlerinizin, bebeğiniz ve sizin için iyi dileklerini paylaşmaları için hastane odanızın bir köşesine anı defteri koyacağız. Böylece sevdiklerinizin yazdıkları küçük notlar sizi motive edecek hem de güzel anılar biriktirmenizi sağlayacak.

Bunlar dışında hediye köşesi hazırlayacağız. Misafirlerinizin yeni doğan bebeğiniz için getirdikleri hediyeleri hastane odasını işgal etmemesi ve kaybolmaması için rahatlık sağlayacaktır.Kısacası, hastane odası süslemesi yaparken, ortamı daraltmayacak ve odada dolaşırken sizi rahatsız etmeyecek şekilde süsleme yapacağız. Ayrıca, bebeğinizin yatağının yanında onun dikkatini çekebilecek hem de ninni gibi gelecek oyuncaklarla süslemeler kullanacak. Son olarak bebeğinizin yanında ismine göre tasarımlanmış takı yastığı ilave edilecek. Sonuçta altınların kaybolmasını kimse istemez 🙂

Sizlerinde gelen misafirlerinize teşekkür ve hatıra amaçlı saklayabilecekleri küçük ve anlamlı sürprizleri unutmayalım. Sonuçta hediyeleri kim sevmez ki? Böylece hediyelerini bırakırken , onlar da kendileri için hazırlanmış minik hediyelerini alabilecekler.

Fotoğraf çekimi için ise,

Özel doğum fotoğrafçılarımız ile bebeğinizin hayata geldiği ilk anları kaydedebiliriz. Bu mucize anda bebeğinizin ilk gözlerini açısını, ilk ağlamasını ve ilk kucağınıza alacağınız anı beklerken ki özel anlarınızda yanınızda olacağız.Bebeğiniz odanıza gelmek için hazırlanırken, odanızda babasıyla ilk buluşma anı, misafirlerinizin yeni aile üyesiyle tanışma anlarını profesyonel olarak kayıt altına alabiliriz.

Son olarak,

Hastane odası süslemesi yapmak isteyen anne ve baba adaylarımız, organizasyonlarımızdan yararlanmak için doğuma 3 hafta kala bizimle iletişim kurmalısınız. Böylelikle, sizler de kişiye özel hazırlanacak konsept ve uygun fiyat garantisinden yararlanabileceksiniz. Herhangi olası bir duruma karşı tarihlerde değişiklik yapabiliriz. Zorluk yaşanmaması için erkenden bize bildirmeniz gerekli düzenlemeler için zaman kazandıracak.

Yoğunluk sebebiyle yalnızca İzmir ili ve tüm ilçeleriyle çalışma sağlayabiliyoruz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir