Nişan Organizasyonu


Sevdiğiniz kişiyle hayatlarınızı birleştirme yolunda adım adım ilerliyorsunuz. Unutulmayacak evlenme teklifi almışsınız. Eee o zaman bunu kutlama zamanı! Sevdiklerinizle bir arada  olacağınız nişan töreni ile ilişkiniz daha da anlam kazanıyor. Ailelerin belki de ilk kez tanışacakları bu günde her şeyin kusursuz olmasını istiyorsunuz. Burada iş hem bizlere hem güzel gelin adayımıza düşüyor. Ne de olsa her şey onun istediği gibi olmalı değil mi?

Nişan töreni, neredeyse düğün organizasyonlarıyla aynı gibidir. Bir nevi düğün provası da diyebiliriz. Gelin ve damat adaylarının düğün öncesi sevdikleriyle buluşacağı bu özel nişan merasiminde sizler için profesyonel ekibimizle her şeyi kusursuz şekilde organize edeceğiz. Sizlerle planladığımız nişan organizasyonunuzu tamda hayal ettiğiniz gibi tasarlayacağız. Böylece sizleri bu mutlu gününüzü strese girmeden planlamış olacaksınız.

Nişan Töreni Nasıl Organize Edilmelidir?

Nişan töreninizde öncelikle nerede yapacağınızı belirlemeliyiz. Nişanınızı ; kapalı bir mekan mı yoksa açık bir alanda mı yapmak istersiniz öncelikle buna karar veriyoruz. Tercihinize göre evde ya da bahçenizde, anlaşmalı olduğumuz salonlardan birini kiralayabiliriz. Tesis ya da kiraladığımız evin havuz kısmını organize ederek, kumsalda ya da şirketimiz bünyesindeki vıp yatlardan kiralayarak da düzenleyebiliriz.  Mekan seçiminden sonra nişanınıza kimleri çağıracağınızı belirlediğiniz davetli listesi hazırlanmalı. Davetlilere göndereceğiniz nişan davetiyesi çok hoş olacaktır. Nişan davetiyesini sadece kağıt parçası olarak düşünmeyin. Bunu farklı şekillerde de tasarlayabiliriz. Örneklendirecek olursak üzerinde bilgilerin bulunduğu minik fidanlar, davetiyelerinizi bağış olarak yapabileceğiniz özel kurumlar ( LÖSEV, TEMA, WWF (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) , içinde tohum bulunan kesecikler gibi alternatif davetiye seçenekleri de sizlere ilham olabilir. Sizlerin olduğu kadar davetlilerinizinde çok hoşuna gidecek. Bu alternatiflerle nişan davetiyeleriniz doğayla buluşacaktır. Davetliler için davetiye kısmını bitirdiysek sıra geldi mekanın konseptine..

Nişan Töreni Konseptine Karar Veremediyseniz;

Töreninizi  klasik/modern, sade/gösterişli, romantik, bohem veya doğadan ilham alarak rustik tarzı gibi konsept seçeneklerini kullanarak da organize edebiliriz. Tabi ki alternatiflerle sınırlarımızın dışına çıkmak mümkün ! Mekan süslemesinde ister canlı çiçekler kullanarak kokusuyla baş döndürecek bir ambiyans yaratabilir isterseniz yapay çiçeklerin muhteşem kombinasyonlarıyla oluşmuş tasarımlar kullanabilirsiniz.

Gelelim Nişanınız için Yemek Menüsü Kararına..

Sizlerle beraber nişanınızın yemekli bir menü mü yoksa aperitif olarak mı sunacağız ona karar veriyoruz. İşin içine yemek girerse beni çok zorlar diye düşünmeyin! Bütçenizi zorlamadan da yemekli menüler yaratmak mümkün. 

Hafif bir ordövr tabağı, ara sıcak ve ana yemek menüsü hazırlayabiliriz. İsteğe göre çeşitli aperitiflerden oluşan sunumlar da hazırlayabiliriz. Tatlı yok mu menüde dediğinizi duyar gibiyiz. Tatlı kısmını sona sakladık. Yemek sunumları bittikten sonra sıra geldi nişan pastası kısmına. Konseptinize uygun renklerle özel pasta şeflerimizin hazırladığı pastanıza. Davetlilerinizin tadına doyamayacağı yemeklerin ardından kesmeye kıyamayacağınız pastanız sunulacaktır.

Yemekler ve pastanız için öncesinde istediğiniz menü üzerinden sizlere demo tabaklar hazırlayacağız. Böylece istediğiniz değişikleri yapabilir, sunum için menünüzü son kez gözden geçirmiş olacaksınız. Yemek ve nişan pastası kısmını planladıktan sonra eğlence kısmını planlıyoruz.

Müzik Yok mu Müzik Diyenler için,

Nişan töreninizde çalmasını istediğiniz sizin için anlamı olan şarkıları listeyebiliriz. Dj , sizler için en güzel şarkıları sizler için harmanyabilir , sizler için özel şarkılarınızın gününüze eşlik etmesini sağlayabilir. Dilerseniz orkestra eşliğinde hem eğlenceli hemde duygusal parçalarla töreninizi renklendirebiliriz. Bunun yanında dans ekibi dahil ederek davetlilerinizin görsel şovlarla eğlenceli dakikalar geçirmesini sağlayabilirsiniz.

Sizler için ekibimiz bünyesindeki fotoğrafçı arkadaşlarımızla anlaşıyoruz. Böylece siz unutulmaz gününüzün tadını çıkarırken sizlerin ve kıymetli davetlilerinizi bol bol fotoğraflıyoruz. Bunun yanı sıra baştan sona kadar video kayıtları yapılacaktır. Bu şekilde unutulmaz gününüzün istediğiniz her anını tekrar görebilme şansınız olacak. Ayrıca sizlere özel videolar hazırlayıp sosyal medya platformuna uygun hale getirecek. Böylece en özel anlarınızı  sevdiklerinizle paylaşabileceksiniz.

Her geçen gün değişen trendleri sizler için en yakından takip ediyoruz. Düğün sezonunun açılmasına yakın nişan töreni organizasyonlarına yoğun talep olmaktadır. Bu yüzden planladığınız tarihten en az 5 hafta öncesinde bizlerle iletişime geçmelisiniz. Böylece sizlere unutulmayacak bir organizasyon düzenleyelim.

Sizler için organize edeceğimiz özel etkinlikleriniz için detaylı bilgi almak ve özel fiyatlarımızdan yararlanmak için geç kalmadan bize ulaşın.

 

 

 

 

 


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir