Doğum Günü


Yaş sınırı olmaksızın 7’den 77′ ye kadar önemli gün olan doğum günü her ne kadar artık bizden geçti dense de hepimize aynı heyecanı verdiğinden eminiz.

Merakla beklediğiniz doğum günü yaklaşıyor. Hazırlıklara başlamak için planlar yapıyorsunuz. Ancak tek başınıza yetebilecek olmanız mümkün değil. Kalabalık bir davetli grubu olsun hepsinin üstesinden gelmek için yardım şart. Doğum gününü eksiksiz bir şekilde planlamak  için iş burada bize düşüyor.

Doğum günleri hem kutlayan kişi hem davetliler için eğlencenin bol , sunumların lezzetli ve keyifli vakit geçirmenin ince çizginiz olmasını istiyorsunuz.

Yaş sınırı olmaksızın  doğum günlerinin herkeste aynı hissi yarattığını tahmin edebiliyoruz. Geceden saat saymaya başlıyor; sabah ise bakalım ilk kim kutlayacak, acaba pasta aldılar mı,pastam neyli olacak, akşam kimler gelecek, bana kim ne aldı, sürpriz yapılacak mı diyerek merakla bekliyorsunuz. Bu çok normal! Bugün sizin doğum gününüz! En çok ben doğum günü istemem diyeniniz bile eğlencenin tadına kendini kaptırıyor. Renkli balonlar, yanında sevdikleri insanlar ve lezzetli pastanın mutlu edemeyeceği kimse yok sonuçta..

Şimdi diyorsunuz ben çocuğumun birinci yaşını kutlayacağım ne anlayacak diye? Aslında bu doğum gününü çocuğunuz için değil de birazda  kendiniz için düzenliyorsunuz. Çünkü 1 yaşında olan biri her şeyin farkında olmayabilir. İleride fotoğraflara baktığında ilk yaşını be güzel kutlamışız demek için birazda. Alınmaca gücenmece yok bir nebzede olsa doğru biliyorsunuz. Bunda kötü bir şey yok sonuçta ilk yaş hepimiz için çok önemli. Dokuz ay boyunca karnınızda taşıdığınız bebeğiniz gün ve gün büyüyor. İlk heceleri söylemesi, ilk dişi, ilk mama deneyimi , ilk adımı diye saymaya başlarsak liste bitmez uzar gider. Olan bitenin farkında pek olamasalar da renkli süsler, kalabalık bir grup, ışıl ışıl mumlar ve birçok oyun arkadaşı eminiz ki dikkatini çekecek.

Doğum Günü Partisi için Neden Firmayla Anlaşmalıyız?

Her yaşı birbirinden farklı tasarlamak istiyorsunuz , farklı mekan, farklı konsept, farklı lezzetler..Bu tür etkinliklerde organizasyon şirketlerinden yardım almakta fayda var. Çünkü istediğiniz konsept ve tasarımları kullanmak için tüm malzemeleri tek tek almak zorunda kalacaksınız. Bu sizin için oldukça maliyetli olacak. Misafir sayısı fazla oldukça dahada masrafınız artacak. Bu tür firmalar kişi sayınız ne olursa olsun sizin yaptığınızdan daha uyguna gelecek şekilde paketler oluşturuyor. Her bütçeye uygun paketlerden yararlanmanızda fayda var.

Doğum Günü Partisinde Hangi Konseptleri Kullanabiliriz?

Açıkçası bu tamamen sizin tercihinize bağlı. Küçük çocuklarınızın favori çizgi film karakterlerinden örnek alabiliriz, isterseniz masalları aratmayacak hikayelerden esinlenebiliriz. Yaşınızı göz önünde bulundurarak daha sakin, gösterişli ya da sınırlarınız dışında muhteşem organizasyonlar düzenleyebiliriz. Kişiye özel konseptleri sizin zevkinizle harmanlıyoruz.

Ayrıca palyaço hizmetimizde bulunmaktadır. Çocuklarınızı eğlendirerek onların güzel vakit geçirmesinde büyük rolü olacaktır.

Onlarla çeşitli oyunlar oynayıp, sağlıklarını tehlikeye atmayan boyalarla yüz boyaması yapıp, çocuk şarkılarıyla dans etmesi, yaş gruplarıyla aktiviteler yapmasını sağlayacaktır. Böylece sizler misafirlerinizle çocuklar için endişenmeden kahvenizi yudumlayabileceksiniz.

Birden Fazla Çocuk için Doğum Günü Konseptini Nasıl Organize Edebiliriz?

Böyle durumlarda ister tek bir tema üstünden gidebiliriz. İsterseniz çocuklarınızın isteğine göre iki konsepti birleştirecek şekilde ayarlayabiliriz. İki konsepti ayrı ayrı şekilde de yapabiliriz. Tercihiniz ve bütçe uygunluğunuza göre her türlü tasarımı organize edebiliriz.

Örneklendirecek olursak süslemelerin bir kısmını kız çocuklarının favorisi olan Elsa ve Anna figürlerinden ilham alarak diğer yarısını Grizzy ve Lemming karakterlerinden esinlenerek harmanlayabiliriz. Bunu yalnızca alternatif olarak söylüyoruz.

Doğum Gününü Nerelerde Kutlayabiliriz?

  • Çocuklar için; Gittiği bir okul varsa okulunda(varsa ve hava koşulları elverişliyse okul bahçesinde)
  • Kiralanabilen oyun evlerinde
  • Evinizde/evinizin bahçesinde
  • Anlaşmalı olduğumuz açık ya da kapalı mekanlarda
  • Restoran ya da cafelerde

*Bütçe durumunuza göre

  • Havuz başında kokteyli olarak
  •  Vıp yatta özel parti vererek
  • Günlük olarak kiralayabileceğimiz bungalovlarda doğum gününüzü kutlayabilirsiniz.

Sizlerle konsepti ve temayı belirliyoruz. Davetli listemizi belirledikten sonra mekanı seçiyoruz. Sonrasında davetli sayınıza göre aperitif ya da yemek olarak tercihinizi yapıyorsunuz. Dilerseniz doğum günü pastası yapımını özel pasta şeflerimizin marifetli ellerine bırakıp şahaneler yaratmasını isteyebilirsiniz. Sizler konuklarınızla ziyafetin tadını çıkarırken misafirlerinizin gülücüklerle ayrılmasını sağlayacağız.

Siz söyleyin biz tasarlayalım. Unutulmayacak bir doğum günü organize edelim. Dilerseniz fotoğrafçı ekibimizle anlaşabilir , sizi bu dertten kurtarmasını isteyebilirsiniz.

Profesyonel organizasyon ekibimizle şahaneler yaratmamız için sizde geç olmadan randevunuzu alın.

 

 

 

 

 

 


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir