Bekarlığa Veda Partisi


Bekarlığa veda partisi dendiğinde aklımıza damat adayının dostlarıyla gülüp eğlendiği, felekten bir gece geçirmesi geliyor. Günümüzde artık bunlara gelin adayı da eklendi. Eee damatlar eğlencenin doruklarını yaşıyorken biz eğlenmeyelim mi? 🙂

Hem damat adayı, hem gelin adaylarımız için şahane fikirlerimiz var. İster ayrı ayrı i,sterseniz gelin ve damat adayının bir arada eğlendiği karma organizasyon düzenleyebiliriz.

Gelinler için genelde hamam sefası ön planda oluyor. Dilerseniz bu şekilde klasik konseptleri kullanabiliriz, dilerseniz size özel  daha yaratıcı konseptlerimizle organize edebiliriz. Sade ama eğlenceli ya da gösterişli ve çılgınlar gibi eğleneceğiniz bir bekarlığa veda partisi mi..

Bekarlığa Veda Partisini Nasıl Organize Etmeliyiz?

Organize etmenin ilk adımı bekarlığa veda partisi için bir bütçe belirlemektir. Düşük veya yüksek olarak belirlediğiniz bütçe olabilir. Elinizdeki bütçenin doğrultusunda ilerlemek, seçeneklerinizden en doğru şekilde yararlanmanız için yardım olacaktır. Böylece son ana kadar strese girmemiş olursunuz.

İlk adım sonrası nasıl bir konsept kullanmak istediğinizi ve bu konsepti hazırlayacağımız yer için seçim yapıyoruz. Diğer adımda ise davetli sayısına karar veriyoruz. Çok yakın arkadaşlarınızdan oluşan küçük bir grup mu, belki de tüm sevdiklerinizi toplayacağınız büyük bir grup mu.. Böylece bekarlığa veda etkinliğimizde davetiye sayımızı belirlemede kısmen yardımcı olacaktır. Davetli sayısına karar verdikten sonra ise sunulacak aperitif ya da yemek menümüzü belirliyoruz. Son adım olarak ise dekor ve süslemeleri kararlaştırıyoruz. Unutmayın ki bir partinin en göz alıcı kısmı süsleme ve aksesuarlardır.  Tüm bunları sizler için her detayıyla organize edeceğiz. Çünkü partinizin gidişatını belirleyecek en can alıcı noktalara karar vermiş oluyoruz. Detaylara karar verdikten sonra sizler için hazırlıklara başlıyoruz.

Partide Bekarlar Olarak Gelin ve Damat Ayrı mı Olmalı ?

Bu sizin tercihinize kalmış. Son zamanlarda trend olan gelin ve damat adayının beraber düzenlediği karma bekarlığa veda olarak da organize edebiliyoruz. İster ayrı bir şekilde ister birlikte tam olarak siz nasıl derseniz öyle planlayacağız.

Bekarlığa Veda Partisini Nerelerde Organize Edebiliriz?

Nereye gideceğiniz konusunda bir fikriniz  yok mu? Öncelikle nasıl bir yer hayal ediyorsunuz; gündüz etkinlikleri mi gece mi yoksa gün boyu sürecek bir organizasyon mu? Açık alanda  kutlamak isterseniz anlaşmalı olduğumuz ve beğeninize sunacağımız yerlerden seçebilirsiniz. Bunların en popüler olanı ise vıp yatlarda yapılan bekarlığa veda partileri. Sonrasında kumsalda ya da havuz başı yapılanlar geliyor. Yok ben kapalı alanda olsun isterim derseniz eğer anlaşmalı olduğumuz salonlar, oteller, restoran veya gece kulübü gibi seçeneklerimiz de var. Seçeneklerimiz buralarla da sınırlı değil elbet, dilerseniz daha alternatif seçeneklerimiz mevcuttur. Ayrıca tek bir mekanda kalmak zorunda da değiliz. Davetli grubunuzla “bar crawl” yapabilir, birden fazla mekanda aynı gün içerisinde ziyaret edebilirsiniz.

Gel gelelim bekarlığa veda organizasyonlarının olmazsa olmazı bekarlığa veda pastası. Sonuçta eğlenceli bir partiyi leziz hale getirmeyi kim istemez ki..Bu noktada özel pasta ustalarımız tarafından sizler için tadına doyamayacağınız enfes lezzetler hazırlayacak. Öncesinde zevkinizi belirlemek için tadım ve lezzet gününde seçim yapıp  zevkinize en uygun pastayı seçme şansınız olacaktır.

Lezzet kısmını bitirdiğimize göre sıra en eğlenceli kısma geldi. Bekarlığa veda partinizde sevdiklerinizi şımartma zamanı.. Peki ya nasıl? Cevabı çok basit; tabi ki hediyelerle. Bu özel günden  kalanlar bolca fotoğraf ve eğlencenin dışında davetliler için hazırlanmış mini bekarlığa veda hediyeleri herkesin yüzünde tebessüm ettireceğinden eminiz. Ayrıca bu özel günde sözde ‘bekarımızın’da bol bol hediye alacağını düşünürsek  heyecanlı ve bir o kadar eğlenceli bir gün sizleri bekliyor olacak.

Veda Gecesine Karar Vermek için Ne Kadar Zaman Önce Randevu Almalıyız?

Siz hala parti organizasyonunuza karar veremediyseniz, nasıl organize edeceğimiz hakkında fikir almak size bu konuda yardımcı olabilir. Veda gününüzü tasarlamak için belirlediğiniz tarihten en az 3 hafta öncesinde tasarım oluşturmamız gerekiyor. Böylece sizler için her şeyin kusursuz görüntü haline gelmesini sağlayacağız. Ve siz gelin ve damat adayları için bu stresli döneminizde bol bol gülüp eğleneceğiniz harika bir gün sizleri bekliyor olacak.

Her geçen gün değişen trendler ve konseptlerle sizde kendi bekarlığa veda gününüzde harikalar yaratmak isterseniz aşağıdaki telefon numarasından bizlere ulaşabilir ve randevu oluşturabilirsiniz.

Hala geç kalmış sayılmazsınız, öyleyse ne bekliyorsunuz ? Hadi o zaman köprüden önceki son çıkışı en eğlenceli hale getirelim..

 


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir