Cinsiyet Öğrenme Partisi


Dünyaya gelecek olan bezelyeniz her geçen gün büyüyor. Bebeğinizin ismini koymak için merakla beklediğiniz cinsiyeti halen öğrenmediniz. Bu yüzden doktorun size oynadığı küçük oyunla, herkesle aynı anda öğrenmek istiyorsunuz. Cinsiyet öğrenme partisini heyecanla beklediğinizin farkındayız.

Cinsiyet öğrenme partisinin amacı, aylardır heyecanla beklediğiniz bu anı biraz daha heyecanını arttırarak sürpriz bir şekilde öğrenmenizi sağlamak.

Şimdilerde popüleritesi çok yüksek olan cinsiyet öğrenme partileri ebeveynler tarafından organize ediliyor. Süslemeler genelde bebeğin cinsiyetini belli etmeden iki renk kullanılarak yapılıyor. Böylece organize ettiğimiz her şeyde ipuçları belirsiz.

 

Cinsiyet Öğrenme Partisi Nedir?

Yurt dışında ‘ gender reveal party ‘ adı altında kutlanan bizim ülkemizde ise cinsiyet öğrenme partisi olarak geçiyor. Bebeğinizin cinsiyetini öğrenmek için parti düzenliyor ve davetlilerde aynı anda öğrenme şansınız oluyor.

Daha önceleri düzenlediğiniz baby shower partilerinden sonra sıklıkla tercih edilen cinsiyet öğrenme partileri odukça tutulan bir organizasyondur. Sevdiklerinizle beraber hem eğlenip hem duygu dolu anlar yaşıyorsunuz.

Bu anlamlı anı, hastane odasında değil de sevdiklerinizle aynı zamanda öğreniyorsunuz. Böylece birbirinizin heyecanına ortak oluyorsunuz. Cinsiyet öğrenme partilerinin en güzel yanı yakın arkadaşınız dışında kimsenin hiç bir şeyden haberi yok. Partide öğrenebileceğiniz ipuçları ne yazık ki bulunmuyor.

Cinsiyet Öğrenme Partisi Nasıl Organize Edilir?

Bebeğinizin cinsiyetini öğrenme zamanına yaklaştığınız zaman doktorla konuşup cinsiyetin sürpriz kalmasını istediğinizi söylüyorsunuz öncelikle. Tam olarak öğrenildikten sonra isterseniz bunu zarf olarak alıp yakın arkadaşınıza veriyorsunuz ya da bizzat doktorla görüşüyor. Davetli listemizi belirliyoruz. Tercihinize bağlı cinsiyet öğrenme partisi olarak davetiye yollayabiliriz. Sonrasında mekan seçimi yapıyoruz.

  • İsteğinize göre mekan kiralayabilir
  • Yemekli organize etmek isterseniz restoranın bir kısmını rezerve ederek
  • Havuz başı kokteyli
  • Eviniz ya da kullanmak istediğiniz yakınınızın evi
  • Varsa evinizin bahçesi veya bunun dışında dilediğiniz yer için organize edebiliriz.

Mekan seçiminden sonra tercihinize uygun konsept belirliyoruz. Konseptinizde kullanacağınız süslemeler için seçim yapıyoruz. Bütçe uygunluğunuza göre sunum yapacağımız aperitif ya da yemek menüleri belirliyoruz. Sizlerle beraber cinsiyet partisi için planlama yaptıktan sonra uygun tarihi belirliyoruz. Böylece profesyonel ekimiz sizler için kolları sıvamaya başlıyor.

Davetlilere Sadece Aperitif mi Sunuluyor?

Genellikle aperitif tarzı sunum yapılsa da partimize yemek menüsü de dahil edebiliyoruz. Bu tamamen sizin tercih ve bütçenize göre değişkenlik gösterecektir. Organizasyon şirketimiz bünyesinde özel aşçılarımız ve pasta şeflerimiz mevcuttur. Sizler için en lezzetli sunumları hazırlayacaklardır. Böylece siz ve değerli misafirleriniz ziyafetin tadını çıkaracaksınız.

Cinsiyeti Ne Şekilde Öğrenebiliriz?

Bunun için birçok alternatifimiz var. Siyah helyum gazı dolu balonla, karton kutunun içinde cinsiyeti gösteren balonlar, renkli konfeti,balon patlatma oyunu, keseceğiniz pastanın içinden, renkli top kekler, sulu şaka severseniz renkli su tabancalarından, sis bombası, konfeti balonu şeklinde olabilir. Bunlar sadece birkaç alternatif ve bunlar dışında tercih edebileceğiniz seçeneklerde var.

Konsept Renkleri Pembe-Mavi Olmak Zorunda Mı?

Tabi ki hayır. Klasik olarak günümüzde en çok kullanılan renkler pembe ve mavi oluyor. Bunlar dışında tercih ettiğiniz renklere göre tasarım yapabiliyoruz. Renk tercihi tamamen size ait.

Cinsiyet Öğrenme Partisini Ne Zaman Düzenleyebiliriz?

Genellikle 12. haftadan sonra yapmanızı öneriyoruz. Çünkü bazen doktorlar cinsiyet konusunda net bir karara varamayabiliyor. Bebeğinizin 12. hatta 16. haftasında olduğu zamandan itibaren daha uygun oluyor. Kesin sonuç almakta fayda var değil mi? Erken öğrenildiği zaman biraz da olsa yanılma payı oluyor sonuçta. Partimizi öğrendikten sonra bir sürpriz çıksın istemeyiz sonuçta 🙂

Cinsiyet Öğrenme Partisini Nasıl Daha Eğlenceli Hale Getirebiliriz?

Partinizi isterseniz oyunlarla eğlenceli hale kılabilirsiniz. Gün sizin gününüz..Cinsiyeti öğrenene kadar partinin nabzını yüksek tutmak adına eğlenceli oyunlar düzenleyebilirsiniz.

  • İlk olarak bebeğin cinsiyetini tahmin etme
  • Baba adayları için gözleri kapalı bebek bezi değiştirme
  • Düşünülen bebek isimlerini tahtaya yazıp oylama yapma gibi bazı oyunları size fikir vermesi adına önerebiliriz.

Dilerseniz bu anlamlı ve heyecan dolu günün tadını çıkarırken bu anları kaydedebilecek fotoğrafçı ekibimizi organizasyonumuza dahil edebilir, fotoğraflarımız nasıl? güzel çıkıyor muyum? bol bol fotoğraf çekebildik mi? gibi dertlerden kurtarıyoruz. Size sadece günün tadını çıkarmak kalıyor.

Cinsiyet belirleme partisine karar verdikten en az 3 hafta bizlere ulaşmanız yeterli. Daha fazla detay ve ücret bilgisi için lütfen bize ulaşın.

 

 


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir