Baby Shower


Çeşit Çeşit Aperitif ve Hediyenin Olduğu Rengarenk Baby Shower Kulağa Çok Cazip Geliyor..

Bebeğinizi kucağınıza almanıza sayılı gün kala sizi biraz motive edelim diyoruz. Cinsiyetinizi öğrendiğiniz tatume kabağınıza şöyle bol ziyafet ve bol hediyeli bir baby shower hiçte fena fikir sayılmaz. İşte bu noktada iş bizlere düşüyor. Peki, baby shower dediğimiz partiler sadece pasta ve süslerden ibaret mi, tabi ki değil..

Baby Shower Nedir?

Çiçeği burnunda anne adaylarının ailesi ya da yakın çevresi tarafından düzenlenen bebek organizasyonları diye özetleyebiliriz. Daha detaylı anlatmak gerekirse , doğuma sayılı günler kala anne ve baba adayının giderek artan masraflarına maddi destek ve bebeğin aramıza katılışını kutlamak adına manevi destek olmaktır. Bu stresli döneminde doğum heyecanından uzaklaşmak her anne adayının hayali..

Baby Shower Kim Tarafından Düzenleniyor?

Yurt dışında anne adayının yakın arkadaşları ya da akrabaları tarafından organize ediliyor. Bizim ülkemizde ise genellikle anne adayı, kendisinin ya da yakın arkadaşları tarafından düzenlemesini tercih ediyor.

Bebek Kaç Aylıkken Organize Etmeliyiz?

Buna kesin bir zaman biçemeyiz. Hamilelik ilk aylarda anne adayı için biraz zor geçiyor. Bu yüzden genellikle bebeğin 6 ile 7 aylık olmasından itibaren doğuma birkaç hafta kala arasındaki süreç idealdir.

Bebeğe Hazırlık Partisini Nasıl Düzenleyeceğiz?

İlk önce anne adayımızın sağlık durumunu göz önünde bulundurmalıyız. Bunun yanı sıra belirleyeceğimiz tarihe doktor kontrolünün denk gelmemesidir. Ardından davetli ve hediye listeleri. Belirlediğimiz davetli sayısıyla beraber mekan seçimi yapıyoruz. Davetli, davetiye, mekan derken işin büyük bir kısmını halletmiş oluyoruz. Gelelim en lezzetli ve zor kısma..Burada seçim yaparken sizi biraz zorluyoruz. Birbirinden enfes lezzetlerle parti masası herkesin hem iştahını kabartacak hem de parmaklarını yemesine sebep olacak sunumlarla dolduracağız.  Atıştırmalıklar dışında masamızın olmazsa olmazı baby shower pastası.. Son kısım olarak ise organizasyonun konseptini belirlemek. Parti elbise tercihinize en uygun tasarımı organize ediyoruz.

Bebeğe Hazırlık Partisine Kimler Davet Edilir?

Önceleri anne adayının ailesi ve yakın dostlarının bulunduğu partide sadece kadınlar arasında olup , davetlilerde  çiçeği burnunda anne adayına tecrübelerini anlatırlardı. Ancak artık baba adayı ve eşlerinde katıldığı bebek partileri daha eğlenceli hale gelmiştir. Tamamen sizin tercihinize bağlı bir durum.

Baby Shower Hediye Listesi Nasıl Hazırlanır?

Doğuma sayılı gün hala siz ve bebeğiniz için sizi zorlayan ya da ekstradan ihtiyacınız olacağını düşündüğünüz şeylerin listesini yaparak başlayabilirsiniz. Listeyi sizin almak istediklerinizi çıkartarak daraltabiliriz. Böylece alındığınızda hem ihtiyacınızı görecek hem de sizi mutlu edecek hediyeler almış olacaksınız.

Sizler için kısaca örneklersek;

  • Yeni doğan seti ( yedekleri olması sizi çok rahat ettirecektir)
  • Mama Sandalyesi
  • Bebek Albümü
  • Araba Koltuğu
  • Ana kucağı
  • Bebek Telsizi
  • Oyun Halısı
  • Banyo Seti
  • Alt Açma Seti
  • Bebek Bezi
  • Biberon,Emzik ve Temizleme Fırçası
  • Bebek Kıyafetleri
  • Bebeğe Uyku Arkadaşı Oyuncakları
  • Portbebe Bebek Taşıma Çantası
  • Bebek Nevresim Takımı ya da Bebek Battaniyesi
  • Göğüs Pedi
  • Göğüs Pompası gibi ürünler bu dönemde sizlerin en büyük yardımcısı olacak.

Unutmadan! Davetlilere kolaylık olsun diye hazırladığımız hediye listelerinden sonra asıl meseleye gelecek olursak davetli hediyeleri hazırlığına.. Sizlerde onların hem gülümsemelerine sebep olacak hem de bu güzel günün anısı olarak saklayabilecekleri minik hediyeler davetlilerin çok hoşuna gidecektir.

Son olarak ise bebeğini heyecanla kucağına almayı bekleyen anne ve baba adayımız için bu mutlu gününü ölümsüzleştirmek. Sizin için organizasyon şirketimizle anlaşmalı etkinlik fotoğrafçısı ile tüm anlarınızı kaydediyoruz. Böylece siz partinin doyasıya tadını çıkarırken, ileride bebeğinize gösterebileceğiniz bol bol mutlu kareler olacak.

Her şey planlandı peki bütçemiz yeter mi diye endişenmenize gerek yok. İstediğiniz her şeyi sizin bütçeniz doğrultusunda organize edeceğiz. Tabi ki ipin ucunu kaçırmadan yapmakta fayda var. Bu dönemde sizi strese sokmak istemeyiz!

Her bütçeye uygun organizasyonlarımızdan yararlanmak için planladığınız tarihten en az 5 hafta önce bizimle iletişime geçip randevu oluşturabilirsiniz. Çünkü gelecek olan misafirleriniz için davetiye dağıtım süresi ve onlarında planlarını  size göre ayarlaması için yeterli zamanı verecektir. Böylece siz hamileliğinizin tadını çıkarırken profesyonel ekibimiz  her şeyi eksiksiz organize edecektir.

Cıvıl cıvıl baby shower partisi için hemen iletişime geçin..


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir