Evlilik Teklifi Organizasyonu


Hayalinizdeki kişiyi buldunuz. Peki bir sonraki bölüme geçmeye hazır mısınız? Etkileyici bir evlilik teklifi etmek istiyorsunuz. Sonuçta peri masalı tadında bir evlilik teklifini kim istemez ki…  Ancak ona yapacağınız sürpriz evlilik teklifine bir türlü karar veremediniz.  İşte bu noktada size yardımcı olacak şahane fikirlerimiz var. Bu özel güne mutluluğunuza mutluluk katacağımızın garantisini veriyoruz. Sizlerin heyecanını paylaşıyoruz ve sizin için her detayı düşünüp özenle evlilik teklifinizi organize ediyoruz. Böylece üstünüzdeki yük bir nebze hafiflemiş oluyor. Çeşit çeşit konsept ve yer seçeneklerimizle aklınızı başınızdan alacağımıza inanıyoruz.

Evlilik Teklifini Nasıl Organize Ediyoruz?

Profesyonel ekibimizle sizler için kişiye özel düzenlediğimiz organizasyonlarımızla hayal ettiğiniz sürprizleri gerçeğe dönüştürüyoruz. Öncelikle nasıl bir yerde evlilik teklifi etmek istersiniz ona karar veriyoruz. Sonrasında konsept belirliyoruz. İster gösterişli , ister sade ve şık birçok konsept seçeneklerimiz mevcuttur.

Peki Gel Gelelim; Nerelerde Evlilik Teklifi Edebilirim?

Sizin istekleriniz ve bütçeniz doğrultusunda istediğiniz yeri organize edebiliriz. İster; sahilde, restoranda, kumsalda, size özel tasarlanmış mekanlarda, kalabalık grup olarak veya partnerinizle baş başa geçireceğiniz bir gün organize edebiliriz. İsterseniz vıp yatlarımızı kiralayabilirsiniz. Organizasyonda kullanacağımız teknelerimizin tamamı kötü hava koşullarına karşı hazırlıklıdır. Teknelerimizin hepsi gerekli resmi belgelere sahiptir. Tamamen sizin hayal ettiğiniz gibi olması için en ince detayına kadar özenerek organize edeceğiz.

Evlilik Teklifinize Bir Alternatifimiz Daha Var..

Tüm bunlar kulağa cazip geliyor olabilir ancak sizin aklınızı karıştıracak bir teklifimiz daha var. Yapılan tüm evlilik tekliflerini unutun!  Bildiğiniz yerlerin ötesinden çıkarak size su altında dalış yaparken evlilik teklifi seçeneği sunuyoruz. Deniz fobiniz yoksa sevdiğiniz kişiyle su altında farklı bir deneyim yaşama şansınız oluyor. Beklenenin aksine su altının büyülü dünyasında etkileyici bir evlilik teklifi etmiş olacaksınız. Anlaşmalı olduğumuz eğitmenlerimizle önceden görüşme sağlıyoruz, aklınızda soru işaretleri kalmaması için tüm detayları öğreniyoruz. Sizler dalış yaparken yanınızda profesyonel eğitmenimiz olacaktır.   Su altındayken bu anı nasıl ölümsüzleştireceğiz diye endişeleniyorsanız hiç gerek yok. Profesyonel fotoğrafçı ekibimizle ve bu tür organizasyonlar için kullandığımız su altı kameralarımızla hem bu anı videoya kayıt ediyoruz hem de bol bol fotoğraflarınızı çekiliyoruz. Böylece siz maviliğin tadını çıkartırken en mutlu anınızı ölümsüzleştiriyoruz. Bu şekilde sıradan görünümlü dalış planınızı bambaşka bir boyuta geçirmiş oluyoruz.Teklifimiz sizi korkutmasın, düşündüğünüz gibi uçuk fiyatları da yok üstelik. Siz kararınızı verdikten sonra organize edeceğimiz zamanı kararlaştırıyoruz.

Biz üstümüze düşen her şeyi eksiksiz hallederken peki siz evlenme teklifi ederken ne söyleyeceğinize karar verdiniz mi? Sizin üstünüze düşen şey sadece hayatınızı değiştirecek önemli soruyu sormak. Bu soruyu sormak o kadar kolay sanıyorsanız işte o noktada biraz yanılıyorsunuz 🙂 Çünkü söyleyeceklerinize karar veremezseniz bütün planınız beklediğiniz gibi gitmeyebilir. Aranızda ben heyecanlanmam diye söyleyen yoktur.. Bazen siz değerli çiftlerimizin başına gelen şeylerden heyecana kapılıp evlilik teklifi edeceği sırada söyleyeceklerini unutmak! Bu sebeplerde dolayı sizin heyecanınızı bir nebze yatıştırmak için özel an öncesinde prova yapabilir ve her şeyi son kez daha gözden geçirebilme fırsatınız olacaktır. Hayal ettiğinizden daha ötesi bir organizasyonda yer alacağınızın garantisini veriyoruz.

Evlilik Teklifi Ederken Her Anı Nasıl Kayıt Altına Alabiliriz?

Sizlerin adına organizasyonun her anınıza eşlik etmesi için profesyonel fotoğrafçılarımızla anlaşıyoruz. Sizler muhteşem anın tadını çıkartırken bizler mutluluğunuzu bir bir kareliyoruz.

Yüzük Seçimini Hizmetiniz Var Mı?

Üzülerek belirtiyoruz ki yok. Çünkü siz değerleri çiftlerimizin zevkleri ve bütçelerine uygun yüzük seçimini yalnızca size bırakmak istiyoruz. Hemde beden konusunda tekrar iş çıkmaması için böyle bir sorumluluk almıyoruz.

Organizasyon için Paket Fiyatları Nedir?

Organizasyonu düzenlerken her bütçeye uygun seçenekler sunuyoruz.  Yemek ya da aperitifli paketler olarak ayrılıyor. Net bir fiyat verebilmek için istediğiniz konsept ve hizmetlerimizden  yararlanmak istediğinize göre  sizlere uygun bütçe belirliyoruz. Sizlerin bütçelerini zorlamadan hayallerinizi gerçekleştirmenizi istiyoruz.

Burada size düşen kısmı yüzüğünüz ile birlikte gelip, hoş ambiyans ve unutulmaz anın tadını çıkarmak olacak. Dünyaevine girmenize adım adım yaklaşırken bu değerli anınızı sizlerle beraber organize etmek,ilginç fikir ve farklı tasarımlarımız hakkında bilgi almak için bize ulaşın. Detaylı bilgi alabilir ve tasarımlarımızı görmek için randevu oluşturabilirsiniz.

Hadi geç kalmayın!

 

 

 

 

 


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir