Teknede Düğün


Dünya evine girerken denizin ortasında sevdiklerinizle beraber olduğunuz, harika bir teknede düğün organizasyonunu gerçekleştirmek harika olmaz mı? Klişelerden uzakta istediğiniz her neresi olursa kıyının ışıl ışıl gözüktüğü eğlencenin bol olduğu sıra dışı bir düğün kulağa harika gelecek. Alışılmışın dışında lüks yatlarda düzenlenen düğün organizasyonu tam da hayal ettiğiniz gibi gerçekleşecek.

Teknede düğün için daha fazla detay vermek gerekirse,

Organizasyon şirketi bünyesinde bulunan özel tekneler ile organize ederek düğün etkinliklerimizi planlıyoruz. İzmir’in neresinde olursanız olun benzersiz bir organizasyon düzenliyoruz. Sizlerin davetli sayısına göre düğün teknesi büyüklüğünü seçiyoruz. Sonuçta kimse küçük alanda düğün yapmak istemez. Grup sayılarına özel tekne kapasitelerini göz önünde bulundurarak sizin için en uygun olanını seçiyoruz.

Teknede Düğün Organize Ederken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

  • Öncelikle düğün organize ederken düğün tarihi çok önemlidir. Düğün sezonu açılmasıyla beraber çiftlerin, düğün hazırlıkları için artan talepleriyle istenilen tarihte yer bulmak zor oluyor.
  • Düğün tarihi seçtikten hemen sonra organizasyon için tasarıma başlamalıyız.
  • Mevsim sürecini göz önünde bulundurmalıyız. Tercihen ilkbahar ya da yaz ayları teknede düğün için en uygun zaman olacak.
  • Sonbaharda yağışların bol olması ve havanın soğuması nedeniyle açık alanda düğün organizasyonu riskli olabiliyor. Ancak bu seçeneği isteyen çiftler için alternatifimiz, düğün teknesinin kapalı alanını tercih etmek. Ayrıca teknenin açık alanını da kullanıma dahil edilmesi yönünde oluyor.
  • Düğün teknesi kapasitesi seçeceğimiz teknenin büyüklüğüne göre değişiyor. Düğün davetli sayısına karar verdikten sonra uygun düğün teknesi seçimi yapabiliriz.
  • Davetli sayısında yaklaşık %10 gibi bir oynama için düzenlemeler mevcut olacak.
  • Teknede düğün organizasyonları minimum 4 saat olmalı.
  • Davetli listesinde çocuklu aileler olacak ise, onların vakit geçirebileceği özel alan yaratabilmek adına önceden bilgilendirmemiz gerek.
  • Çiftlerimizin istediği özel istekleri önceden belirleyip hazırlığını yapmalıyız. Teknemiz iskeleden ayrıldıktan sonra ekstrem bir durum olmaması için gerekli olacak.
Bunların yanı sıra ,

Teknede yemekli düğün ya da teknede kokteyli düğün şeklinde organize edebiliriz.

Özel talepleriniz için düğün başlaması için iskeleden ayrılmadan önce tüm hazırlıkları eksiksiz hallediyoruz. Düğün pastası , düğün yemeği , orkestra ve düğün fotoğrafçısı hazır bir şekilde sizleri bekliyor olacak.

Teknede düğün organizasyonuna geç kalan davetliler için kalkış iskelesinden servis teknesi ya da servis botu davetlileriniz için orada olacak.

Aynı şekilde acil dönüş durumu olabilecek davetlileriniz için de servis botlarıyla ulaşım sağlanacak.

Organizasyonlarda, düğün teknesi fazla sallanıyor mu diye endişe etmemeniz için kaptanlarımız hava koşullarını göz önünde bulundurarak rota oluşturacak. Böylece endişe etmeden eğlencenin tadını çıkaracaksınız.

Ayrıca çocuklu aileleri de düşünerek tüm alanlar korumalı bir şekilde hazırlanıyor. Teknemizde organizasyon hazırlıkları yapılırken tüm detayları göz önünde bulunduruyoruz.

 

Teknede düzenlenen organizasyona nereden katılabiliriz ?

Siz değerli çiftlerimizle kalkış rotası belirlediğimiz limandan, davetlileriniz rahatlıkla düğün teknesine ulaşacaklar. Profesyonel kaptanımızın oluşturacağı rota üzerinde rahatça ulaşım sağlayacağız.

 

Her şey dahil teknede düğün organizasyonları için sizler de hemen iletişime geçin. Hayal ettiğiniz düğünü gerçekleştirmek için hazırlıklara başlayalım..

 

 

 

 


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir