Organizasyon


Organizasyon şirketi olarak ekibimiz ile birçok etkinlik planlaması gerçekleştiriyoruz. Sizin en özel anınızda sevdiklerinizle beraberken , hayal ettiğiniz her şeyi sizler için tasarlamak bizim için çok keyifli. Bu dönemlerde çiftler hem hazırlıkların hem de sürprizlerin verdiği heyecanla biraz stres yüklü hale geliyor. Her şeyin bire bir olması imkansızdır ancak onu hayalinize en yakın hale getirmek bizim işimiz.

Organizasyon şirketinin amacı , sadece organizasyon düzenlemek değil. Aynı zamanda kişiye özel tasarımlar yaratıp özgün organizasyonlar gerçekleştirmek. Sizi mutlu etmek en büyük mutluluğumuz. Organizasyonların içinde sınırsız etkinlik skalası mevcut. Dilediğiniz organizasyonu seçebiliyorsunuz.

Çiftlerimizin ilk heyecanı evlilik teklifi organizasyonu ile başlıyoruz. Evlilik teklifi nerede edilir? diye kara kara düşünmeden geniş yelpazemizle sizlere farklı organizasyonlar düzenliyoruz.  Sürpriz evlilik teklifi , söz ve nişan organizasyonu, düğün organizasyonu ile başlıyoruz. Düğün öncesi olmazsa olmaz bekarlığa veda partisi, acıklı hikayesi olan geleneğimiz kına gecesi eğlencesi gibi çeşitli organizasyonlar var. Bunun yanı sıra doğacak olan bebekler için cinsiyet öğrenme partisi ,baby shower ve hastane odası süsleme organizasyonları gerçekleştiriyoruz. Bebeğinizin ilk diş çıkarışını kutlamak için diş buğdayı partisi  son zamanlarda oldukça popüler organizasyonlar arasında. 7den 77ye her yaşa ayrı düzenlediğimiz doğum günü partisi önemli organizasyonlar arasında yer alıyor. Minik oğullarımıza özel sünnet düğünü organizasyonları da dahil olmak üzere oldukça geniş sklaya sahibiz.

Sadece partiler olarak düşünmeyin. Tüm organizasyonlarımız da şirketimizle anlaşmalı catering firmaları ile sizlere enfes lezzetler sunuyoruz. Ayrıca , ayrı olarak catering organizasyonu düzenleyebiliyoruz. Şirket çalışanları ya da özel müşterileriniz için banket organizasyonları düzenleyebiliriz. İş hayatına yeni bir adım atarken kendinizi güzel bir şekilde tanıtmak için muhteşem bir açılış organizasyonu düzenlemek için yardım alabilirsiniz. Böylece organize etmek istediğiniz her şey kusursuz olacak.

Neden Organizasyon Şirketi ile Çalışmalıyım? Diye Düşünenler İçin,

Organizasyon şirketi ile çalışmak hem daha kolay hem de daha bütçenize uygun olacak. Tek kişi olarak etkinliğinizi a’dan z’ye organize etmek işinizi oldukça zorlaştıracak. Marifetli ekibimiz ve özgün fikirli tasarımcılarımız sizler için harikalar yaratacak. Böylelikle size düşen kusursuz planlanan organizasyonunuzun tadını çıkarmak olacak.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir