Kına Gecesi Organizasyonu


Yüksek yüksek tepelere ev kurmasın diyerek kına gecesinde eğlenirken ağlamayanımızda yoktur.. Kına gecesiz olmaz değil mi? Bizim için kına gecesi; sadece eğlenmek amacıyla düğünden bir ya da iki gece önce yapılan bir tören değildir. Aynı zamanda gelinin doğduğu, baba evinde kaldığı son gün olduğu için hüzün ve mutluluk iç içedir.

Kına yakma seremonisi kına gecesinin en mutlu ve belki de en hüzünlü  anıdır. Önemli bir geleneğin devam ettirilmesinin yanı sıra, günümüzde düğün öncesi stres atma eğlencesine de dönüşmüştü. Düğün öncesi olan kına gecesi ritüeli olarakta biliyoruz. Bu geceler artık eskiye nazaran çok daha gösterişli ve detaylı şekilde düzenlenir.

Sizlerin adına her detayın düşünüldüğü ve doyasına eğleneceğinizin garantisini veriyoruz.

Kına Gecesi Nasıl Oluyor?

Masumiyet ve iffetin simgesi olan kırmızı renkte işlemeli bir kaftan giydirilir. Kına gecesinde gelin ilk olarak geleneklerimize göre ortaya konulan bir sandalyeye oturtularak başı kırmızı bir tülbentle kapatılır. Bundan sonraki her adımın bir amacı bulunmaktadır. Gelin duygusal şarkılarla ağlatılıyor. Ne kadar ağlarsa evinde o kadar mutluluk ve bereket olacağına inanılır. Gelinin avucuna damadın annesi tarafından konulan altın para, yeni evinde bolluk ve bereket simgesi olmaktadır. Geline tek bir kere evlenmiş eşiyle mutlu olan bir kadın tarafından yakılan kına ise; aynı huzur ve mutluluğa ulaşması amacını taşımaktadır .                                                Acıklı bir kına türküsü eşliğinde, kırmızı duvağıyla oturup, eline kına yakılan bir gelin görünce duygu dolu anlar yaşanır. Son zamanlarda damat adayı da kına gecesine katılarak geline bu duygusal ve bir o kadar coşkulu gecesinde eşlik etmektedir.

Kına Gecesi Konseptleri Nelerdir?

Günümüzde kına geceleri mini düğün bekarlığa veda gecesi olarak farklı konseptlerde yapılmakta; Roman, Hint, Osmanlı veya yöresel kına geceleri en revaçta olan konseptlerdendir.

Kına Gecesini Nasıl Organize Ediyoruz?

Oryantalden semazene birçok dansta profesyonel olan bir ekiple çalışıyoruz. Kına gecenizde hem ritmi artırmak hem de bir adeti gerçekleştirmek istiyorsanız davul şov hizmetimizle eğlencenin doruk noktasını yaşayabilirsiniz.

Organizasyonu Düzenlerken Kına Gecesini Nerelerde Yapabiliriz?

Kına gecenizi isterseniz açık davet alanı olarak ya da ferah bir atmosfere sahip anlaşmalı kapalı salonlarımızda gerçekleştiriyoruz. Profesyonel organizasyon ekibimiz, göz alıcı tasarımlı kına tahtımız ve size özgü konseptlerimizle düğün öncesinde misafirlerinizle doyasıya eğlenmenin keyfini çıkaracaksınız. Birbirinden farklı masa süslemelerimizle  organize edeceğimiz mekanımızı güzelleştirerek şık ve hoş bir atmosfer yaratıyoruz

Kına Gecesinde Aperitiflerin Ayarlamasını Nasıl Yapabiliriz?

Yemekli kına ya da kokteyli kına organizasyonunuzu seçebilir bu unutulmaz geceye unutulmaz lezzetler tercih edebilirsiniz. Sizlere sunduğumuz yiyecekleri profesyonel mutfak ekibimiz yapıyor. Sunum ve tatlar konusunda rakip tanımıyoruz. Kutlama menünüzü oluştururken kolaylıkla tercih yapabilmeniz için yemek tadımı yaptırıyoruz. Böylece istediğiniz lezzetlere davet menümüzde yer verebiliriz, değişiklikler yapabiliriz. Ayrıca; tüm misafirlerinizi mutlu bir şekilde masadan kaldırmak amacıyla çıktığımız bu yolda çocukları unutacak değiliz, onlara özel menü de hazırlıyoruz.

Bizi Diğer Organizasyonlardan Ayıran Şey Nedir?

Bu özel günün sizin için ne kadar büyük bir anlam ifade ettiğini biliyoruz. Bu nedenle de güler yüzlü ve deneyimli ekibimiz ile birlikte davet boyunca yanınızda oluyoruz. Sizler için organizasyonunu yapığımız mekanlarda klasik ve modern detayları bir araya getirdik. Kına gecesi organizasyonlarından  bizi ayıran özelliklerimizden biri de; dekorlarımızdır. Dekorlar için ayrıca ; sizler için birbirinden farklı  birçok çeşit ürünler kullanıyor ve şahane görüntü yaratıyoruz. Bunun yanı sıra konsept uygulamaları açısından geniş bir yelpazemiz vardır. Düğün öncesi sizi bol bol eğlendirip dans ettiriyoruz. Şimdiye kadar hayatınızdaki benzersiz an öncesi gerçekleşecek kına gecesi  davetlerinize mutlulukla ev sahipliği yaptık. Bu özel gece için siz gelinleri her ayrıntıyı düşünerek yükünüzü hafifletiyoruz.

Ayrıca kına gecesi için ağırlayacağımız davetliler için   büyük bir kına organizasyonu düşünüyorsan misafirlerimizi  haberdar etmek için kına davetiyesi yapabiliriz.

İsteklerinizi sizin için tasarlayarak muhteşem organizasyonumuzla karşınıza çıkıyoruz. Sizler için özel fiyat seçeneklerimizle her bütçeye uygun içeriklerimizi rahatlıkla seçebilirsiniz. Sizde görkemli bir geceye sayılı gün kala bizimle eğlenmek ister misiniz? Bizlerle iletişime geçmek için randevu oluşturabilir ,size özel tasarımlarınızı planlayabiliriz.

Kurtlarımızı bol bol dökeceğimiz bir geceye hazır olun!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir