Sünnet Düğünü Organizasyonu


Geleneklerimiz arasında yıllardan beri devam eden sünnet düğünü, erkek çocuklarımızın önemli anlarından biridir. Bu önemli anı, İslami ya da modern tarzlarla istediğiniz şekilde organize edebiliriz. Çeşitli seçenekleriyle sünnet organizasyonu ister geleneklerimize bağlı şekilde, dilerseniz ise bulunduğunuz yöreye göre ya da bambaşka şekilde organize edebiliriz.

Sünnet organizasyonu yaparken artık çocukların operasyonunu çok önceden yapıp, kutlaması belirli bir zaman sonrasında yapılıyor. Eski tarihlerde sünnet düğününün olduğu gün çocuklar sünnet edilirdi. Böylece her şey bir güne sığar hemen olup biterdi.

Ancak bu şekilde çocuğun eğlenmesi pek fazla söz konusu olmazdı. Sadece sünnet yatağında yatarak günü izleyerek bazen zorlanarak kalkıp etrafı dolaşırlardı. Şimdi ise çocuk sünnet olduktan belli bir süre zarfı geçtikten sonra sünnet düğünü yapılıyor ki, çocukta bu güzel eğlencenin tadını çıkarabilsin diye. Aslına bakarsanız eski köye yeni adet getirmek çocuklar adına iyi de oldu diyebiliriz.

Gelelim Sünnet Düğününü Nasıl Organize Ettiğimize,

Sünnet organizasyonlarını öncelikle davetli sayımızı belirleyerek başlıyoruz. Malum bu tür etkinlikler yoğun ilgi görüyor. Davetlilerin sayısını belirledikten sonra, sünnet düğünü davetiyesi tasarımına karar veriyoruz. Davetli sayımıza göre mekan ayarlaması yapıyoruz. Açık mekanlardan yararlanmak isterseniz; teknede sünnet düğünü ,bunların dışında havuz başında, kumsalda, otelin açık alanlarından belirli bir kısmını kapatıp ya da bahçenizde gibi yerlerden seçebiliriz. Kapalı mekan isterseniz eğer; düğün salonu kiralayabilir, restoranlarla anlaşma yapabiliriz. Sonrasında ise, sizinle beraber hangi konsepti kullanacağımızı seçiyoruz. Klasik,modern, din ağırlıklı ya da özel tasarımlı konseptlerden yararlanabilirsiniz. Sizin tercihinize göre her şeyi en ince detayına kadar organize edeceğiz. Bizler, küçük oğlunuzun düşüncelerini önemsiyoruz. Bu sebeple ,onu eğlendirmek adına her şeyi tasarlayacağız. Konseptin renkleri, masaların düzeni ,sünnet tahtı,kullanılacak objelere kadar her şeyi netleştiriyoruz.

Ayrıca küçük misafirlerimizin sıkılmaması için birçok tema kullanacağız. Ekibimiz, her şeyi konseptinize uygun bir şekilde tasarlamış olacak. Bunların yanında palyaço , sihirbaz, tahta bacak adam gibi figüranları çağırabiliriz. Çocukların güzel vakit geçirmesi adına onlara aktivite yapabilecekleri alan yaratıyoruz. Örnek vermek gerekirse palyaço eşliğinde çeşitli yüz boyamaları yapabilir, çocuk şarkılarıyla dans etmelerini sağlayabilir. Bunlar dışında grup oyunları düzenlenip eğlenmelerini sağlayabiliriz. Birçok alternatif ekleyebiliriz.

Sünnet Düğünü Yemek Kısmına Gelirsek,

Sünnet düğünleri genelde et yemekleri ağırlıklı geçer. Malumunuz büyüklerimiz  bununla ilgili çok yaratıcı espriler de anlattı 🙂 . Sizlerle beraber yemek menüsü hazırlıyoruz. Şeflerimiz, yemek menünüzü hazırlayacak ve sizlere tadına doyamayacağınız lezzetler sunacak. Yemek faslını bitirdikten sonra ise kutlamanın çocuklar için en nefis kısmına.. Tabi ki sünnet düğünü pastası. Bütün çocukların yemek için sabırsızlandığı o güzel pastayı sizlerin tercihleri doğrultusunda hazırlatmak.

Takı merasimi için özel bir köşe hazırlıyoruz. Burada fotoğrafçı arkadaşlarımız sayesinde, tüm anlarınız kayıt altında olacak ve sevdiklerinizle bolca mutlu anlarınızı çekecek. Takı merasimini de bitirdikten sonra yemek menünüz sunulacak ve ardından eğlence kısmına geçeceğiz. Bunun için özel orkestra eşliğinde bol bol dans edip bu stresli dönemi atlatmanın sevincini yaşayacaksınız. Sevdiklerinizle tadını çıkardığınız sünnet düğününüzde eğlenmeye doyamayacaksınız.

Çeşitli alternatifleri de sünnet düğününüze ekleyebiliriz. Örnek göstermek gerekirse,

  • Yörenize göre halk dansları ekibi
  • Semazen
  • Fasıl ekibi
  • Çocuğunuz için özel tahtta giriş
  • Son zamanların favorisi mehter takımı
  • Animasyon ekibi gibi alternatiflerimiz de mevcuttur.

Sünnetinize katılan misafirleriniz için hediyeler hazırlayacağız. Hediyelerinizin içine tercihe bağlı olarak sünnet kınası da ekleyebiliriz. Ayrıca minik misafirlerimiz için de alternatiflerimiz olacaktır. Onları da unutmamak gerek.Küçüklerimizin organizasyonda sıkılmaması ve almaktan keyif duyacağı hediyeler vereceğiz.

Organizasyon şirketimizde her bütçeye uygun teklifler bulabilirsiniz. Sünnet düğünü tarihinize 5 hafta kala randevu ve detaylı bilgi için bizlerle iletişime geçin.

 


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir