Özdere Tekne Turu


Ege’nin en önemli ve destinasyonunun en önde olduğu şehri olan İzmir’in en sakin bölgeleriden biridir. Özdere , Menderes ilçesine bağlı olarak sakinliğini koruyor. Tatilcilerin gözdesi Çeşme ve Urla dışında deniziyle ön plana çıkıyor. Kuşadası’na yakın olması, İzmir merkeze yakınlığı nedeniyle oldukça yoğun talep oluyor. Baki kalan küçük bir kasaba misali tatilcilerin gözdesi haline geliyor. Birbirinden güzel koyları görülmeye şayan bir yer. Ayrıca bu bölgedeki koyları keşfetmek için Özdere Tekne Turu ile yakından görebileceksiniz.

Üstelik, Özdere tekne turu fiyat bakımından oldukça uygun diyebiliriz. İçerik bakımından zengin menülere sahiptir. Tekne içerisinde her ihtiyaca yönelik ürünler yer alıyor.

İzmir’den Özdere’ye nasıl gidilir diye dert etmenize gerek yok. İzmir merkeze yaklaşık 40 dakika uzaklıkta yer almasıyla günübirlik kaçamaklar içinde oldukça kolay hale geliyor. Bunun yanı sıra hafta sonu tatil yapılacak yer arayışına girenler için avantajlı seçenekler sağlıyor. Özdere Tekne Turları daha önce keşfetmediğiniz yerleri görme şansı sağlıyor.

İzmir Özdere Tekne Turu

Özdere’de keyifli bir gün geçirmek isteyenler için Özdere günübirlik tekne turu iyi bir alternatiftir. Ege’nin farklı noktalarına doğru bir yolculuğa çıkarıyor. Özellikle, Özdere günübirlik tekne turu fiyatları, her bütçeye uygun seçeneklerle tatil planlamanızı kolay hale getiriyor. Yolculuğunuz sırasında, kristal berraklığında sular ve kıyının etkileyici manzaraları sizi karşılıyor.

Özdere’den başlayarak, Ege’nin büyüleyici kıyılarına doğru yapılan turlar, denizin ve güneşin tadını çıkarmak isteyenler için kaçırılmaması gereken bir fırsat diyebiliriz. Tekne turu Özdere fiyatları, sunduğu geniş seçenek yelpazesiyle her bütçeye hitap eder. Hem ekonomik hem de konforlu bir seyahat için uygun bir seçenek olması nedeniyle oldukça rağbet görüyor.

Özdere Tekne Turu Fiyat

Her çeşit zevke ve bütçeye hitap eden Özdere tekne turları, ziyaretçilere geniş bir seçenek sunuyor. Denizin ve doğanın keyfini çıkarmak isteyenler için uygun bir program diyebiliriz. Özdere’nin etkileyici manzaraları eşliğinde, huzurlu ve keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Gidilen koylarda şahane manzaraların eşliğinde yüzebilirsiniz. Bununla beraber tekne turu eğlenceleri ile keyfinize keyif katabilirsiniz. Her anlamda yenilenerek döneceğinizin garantisini veriyoruz.

Yıl Özdere Tekne Turu Fiyatı
2021 150 TL
2022 300 TL
2023 450 TL
2024 Opsiyonel

Tekne Turu Özdere, Nereleri Geziyor?

Her bir tekne turu rotası, Özdere’nin yakınlarındaki en güzel koylarını ve adalarını kapsıyor. Yolculuk sırasında, turkuaz suların içinde yüzmek, güneşlenmek ve doğanın keyfini çıkarmaya doyamayacaksınız. Ayrıca, bu rotalar deniz altı zenginliklerini keşfetmek isteyen dalgıçlar için de uygundur.

Tekne turu rotaları, genellikle Özdere çevresindeki saklı cennetleri ziyaret ediyor. Gezilen yerler doğal güzellikleri ve sakin atmosferleriyle biliniyor. Yolculuk sırasında, Ege’nin zengin flora ve faunasına tanıklık etme şansınız olacak.

Başka bir deyişle, İzmir tekne turları, deniz tutkunlarının vazgeçilmeyen tercihlerinden biridir. İzmir’in eşsiz koylarını ve adalarını keşfetme imkanı sunan bu turlar, her yaştan insan için eğlenceli ve dinlendirici bir aktivite özelliği taşıyor.

İzmir tekne turu, bölgenin tarihi ve kültürel zenginliklerini de keşfetme fırsatı sunarken, tarihi kalıntılar, eski balıkçı köyleri ve doğal güzellikler sizlere eşlik ediyor. İzmir tekne turu fiyatlar oldukça uygun olarak hazırlanarak her bütçeye hitap ediyor.

Özdere Yat Turu

Ege’nin sakin kıyı kasabası Özdere, sakinlik arayanlar için cennet haline gelmiştir. Özellikle, Özdere yat turları bölgede popüler bir aktivite olarak öne çıkıyor. Özdere yat turu yapaken gezeceğiniz muazzam güzellikteki koyları ve sıcak su mağaraları içerisinde yüzme fırsatı sağlıyor.

Üstelik  en dikkat çeken yönlerinden biri, Özdere yat turu fiyat seçeneklerinin geniş bir yelpazeye sahip olmasıdır. Her bütçeye uygun seçenekler sunuyor. Açıklamak gerekirse, lüks ve rahatlığı bir arada arayanlar için çeşitli seçenekler yer alıyor. Ancak fiyatlar, turun süresine, yatın büyüklüğüne ve sunulan ek hizmetlere göre değişkenlik göstermektedir.

Günübirlik yat turu seçeneği, kısa süreli bir kaçamak yapmak isteyenler için mükemmeldir. Özdere’nin muhteşem doğasını ve denizini bir gün içinde geçirme olanağı sunar. Gün boyunca süren bu turlarda, yüzme, güneşlenme ve yatın sunduğu olanaklardan faydalanabilirsiniz. Bunlar dışında saatlik tekne turu ya da gün batımı turu da yapabilirsiniz. Üstelik Özdere tekne kiralama yaparak sadece size özel bir tur düzenleyebilirsiniz.

Tekne Turuna Çıkarken Yanımıza Ne Almalıyız?

  1. Güneş Kremi: Güneşin zararlı etkilerine karşı korunmak için özellikle yüksek faktörlü güneş kremi almalısınız.
  2. Şapka ve Güneş Gözlüğü: Güneşten korunmak için geniş kenarlı bir şapka ve UV korumalı güneş gözlüğü bulundurun.
  3. Havlu: Denizden çıktıktan sonra kurulanmak için büyük bir havlu alın.
  4. Yedek Kıyafet: Islak kıyafetlerinizi değiştirebilmek için yedek giysiler getirin.
  5. Deniz Ayakkabısı: Kaygan zeminlerde kaymamak için mutlaka deniz ayakkabısı kullanın.
  6. Su Geçirmez Çanta: Elektronik eşyalarınızı ve değerli eşyalarınızı suya karşı korumak için su geçirmez bir çanta alın.
  7. İlk Yardım Kiti: Küçük yaralanmalar için basit bir ilk yardım kiti bulundurun.
  8. Deniz Hastalığına Karşı İlaç: Eğer deniz tutması yaşıyorsanız, önlem olarak ilaç alabilirsiniz.
  9. Fotoğraf Makinesi veya Su Geçirmez Kamera: Anıları kaydetmek için bir fotoğraf makinesi ya da su geçirmez kamera getirin.
  10. Kimlik ve Gerekli Evraklar: Kimlik, ehliyet gibi gerekli belgeleri yanınızda bulundurun.

Özdere Yat Turları Rotası

Özdere Tekne Turu Bilgileri Ayrıntılar
Kalkış Saati 10.30
Dönüş Saati 16.30
Gezilen Koylar Kanlı Ada, Sıcak Su Mağarası, Sıcak Kum, Akvaryum Koyu
Dahil Olan Hizmetler Öğle Yemeği (ızgara balık veya tavuk, makarna, salata, soft içecek, gün boyu su)
Dahil Olmayan Hizmetler Öğle yemeği dışında alınan her şey, Çay, kahve, tekne içi harcamalar

Sıkça Sorulan Sorular

  1. Tekne turu kaçta başlıyor?
    Tekne kalkış saati 10.30 Doğanbey İskelesi, dönüş saati 17.30’dir.
  2. Tekne turunda ne yenir?
    Günübirlik tekne turu yemek menüsü değişiklik göstermektedir. Zengin yemek menüsü ızgara tavuk ya da balık, soslu makarna, mevsim yeşillikleri ve soft içecekten oluşmaktadır.
    Hatta  gün boyu ücretsiz su servisi bulunmaktadır.
  3. Dışarıdan yiyecek ve içecek getirebiliyor muyuz? Teknede alkol satılıyor mu?
    Tekneye sadece kahvaltınızı yanınızda getirebilirsiniz. Onun haricinde yiyecek ve içecek getiremiyorsunuz. Özellikle alkol getirmek kesinlikle yasaktır.
  4. Özdere Tekne Turu aktivitesine kimler katılabilir?
    Deniz seven ve yeni maceralara açık olan herkes katılabilir.
  5. Tekne turu aileler için uygun mu? Damsız giriş oluyor mu?
    Aile ve çift şartımız bulunmaktadır. Bu nedenle sizi rahatsız edecek herhangi bir durum söz konusu değil.
  6. Tekne turu katılımı için yüzme bilmek şart mı? Teknede can yeleği var mı?
    Yüzme bilme şartı bulunmuyor. Can yeleği ya da makarna ile yüzebilirsiniz.
  7. Günübirlik tekne turu için yanımıza neler almalıyız?
    Tekne turuna çıkarken en önemli şey yüksek faktörlü güneş kremi olacak. Bunun dışında güneş gözlüğü, havlu, şapka, önemli ilaç (kullanıyorsanız), kimlik ve para (tekne içi harcamalar için) almanız yeterli olacak.
  8. Tekne turunda ne giyilir?
    Deniz seyahatine uygun olarak mayo ya da bikini, üzerine kolayca çıkarıp giyebileceğiniz giysiler rahatlığınız açısından önemli olacak.
  9. Günlük gezi turları ile arasındaki fark nedir?
    Günlük diğer adıyla günübirlik gezi turları sadece belirli noktaları ziyaret ederek, yüzme molası olmadan düzenlenen turlardır. Tekne turları ise, 4 ya da 5 koya yüzme molası vererek gün boyu denizin tadını çıkarabileceğiniz turlardır.
  10. Teknede duş,wc, soyunma kabini var mı?
    Tekne içerisinde ihtiyaçlarınıza yönelik olarak hizmet vermekteyiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir