Catering


Catering organizasyonu, hepimizin temel ihtiyaçlarından biri olan yemek hizmetinin sunulduğu hız ve avantaj sağlayan bir hizmet türü. Bununla birlikte günümüzde çokça tercih edilen bir sektör haline gelmiştir.

Catering organizasyonlarında amaç, yemek hizmetlerinin hızlı ve kişi sayısına uygun bir şekilde sağlamaktır.  Özellikle , fabrikalarda ve iş yerlerinde çalışmakta olan kişilerin yemek ihtiyaçlarının karşılanmasında hızlı ve toplu olarak sağlanan bir hizmet olması nedeniyle bu hizmetler tercih edilmektedir.

Ancak günümüz koşullarının değişmesiyle birlikte bu hizmetler, etkinlik ve davetler için önemli hizmetlerden biri haline gelmiştir. Eskiden özel günlerde yemek hizmetleri ev hanımları tarafından yapılıyorken ; catering hizmetlerinin gelişmesi ve davet, etkinlik, toplantı gibi etkinliklerin önem kazanması bu hizmetin zamanla şirketleşmesine olanak tanımıştır.

Büyük grupların yer aldığı şirket organizasyonları ve doğum günü, parti, düğün gibi özel etkinliklerin yemek ve ikram hizmetlerini catering sağlamaktadır. Bunun yanında bu hizmetler büyük grupların organizasyonları için zaman ve maddi anlamda tasarruf sağlamaktadır. Bu sebeple de artık birçok etkinliği organize ederken tercih ediliyor. Siz günlük hayatınızın koşturmacası içerisindeyken ufak bit bütçe ile a’ dan z’ye tüm etkinliğiniz organize edilmiş olacak.

Bununla birlikte catering organizasyonları yalnızca büyük grupların yer aldığı etkinlikler için kullanılmıyor. Az sayıda davetlinin yer aldığı özel etkinlik ya da toplantılar için de tercih ediliyor. Toplantıların minik atıştırmalıkları ve ya özel günlerin anlamlı yiyeceklerini catering hizmetleri sağlamakta.

Günümüzde özel günlerde yapılan etkinliklerin popüler hale gelmesiyle birlikte catering hizmetleri zamanla sadece yemek hizmetleri ile kalmıyor. Bunların yanı sıra etkinliğin yapılacağı mekanın dekorasyonu ile de ilgilenen hizmetler haline geldi. Böylece işiniz çok kolaylaşıyor. Sizin yapmanız gereken firmamızla görüştükten sonra her şey hazırmış gibi rahat olmanız. Çünkü tüm organizasyon her şeyi siz hazırlamış gibi şahane olacak.

Bunlar dışında catering hizmetinde önemli olan ve dikkat edilmesi gereken ilk nokta, etkinlik türüdür. Menü hazırlarken ilk olarak etkinliğin türü göz önünde bulunduruyoruz. Ve buna göre bir menü planlamaya başlıyoruz.

Organizasyon Şirketi Olarak Sizlere Nasıl Bir Catering Hizmeti Sunuyoruz?

Etkinliğe dair önemli detayları ( etkinliğin yeri, saati, davetli sayısı vb.) sizlerden öğreniyoruz.  Sonrasında sizin de istekleriniz doğrultusunda planlama sürecine geçiyoruz. Catering hizmetini size sunarken istek ve düşüncelerinize önem veriyoruz. Ekibimizle bu doğrultuda planlamalarımızı yapıyoruz. Sizlerin tercihlerine uygun olacak şekilde ikram ve yemek menülerimizi tasarlıyoruz.

Menülerimizi hazırlarken sizlerin hassasiyetlerine önem veriyor ve farklı tercihleri göz önünde bulunduruyoruz. Mevsimsel şartlara uygun meyve ve sebzelerin kullanılmasına ; ürünlerin temiz, doyurucu ve birbirleriyle uyumlu olmalarına dikkat ediyoruz.

Bunun yanı sıra, davetlilerin inançlarını ve  yemek yeme tercihlerini dikkate alıyoruz. Vegan, vejetaryen olabilme durumlarını da düşünerek her davetliye uygun şekilde menülerimizi hazırlıyoruz. Menünün her aşamasında sizlere danışıyor ve sizlerin görüşleri çerçevesinde hazırlıklarımızı yapıyoruz.

Ayrıca, sadece yemekleri organize etmiyoruz,

Bununla beraber dilerseniz, etkinliğinizi de dekore ediyoruz. Etkinlik türüne ve davetli sayısına bağlı olarak sandalye ve masalarınızı düzenleyerek iç mekanınızı güzelleştiriyoruz. Ses sistemi ve ışıklandırma düzeninin istekleriniz doğrultusunda şekillenmesini sağlıyoruz. Ses sistemini sizlerin oturma düzenine ve sesin rahatsız etmeyeceği şekillerde yerleştiriyoruz. Kullanacağımız arka plan şarkıları organizasyonunuzla ahenk içinde olacak. Böylece sohbet ederken ve yemek yerken bu güzel anın tadını çıkaracaksınız.

Etkinliğinizin türünü, davetli sayısını, farklı hassasiyetleri üzerinden sizlerin görüşlerini dikkate alıyoruz. Böylece sizlere tam zamanında kusursuz bir hizmet sunmuş olacağız. Etkinliğinizin türüne göre mevsimsel şartlara uygun, herkesin yemek zevkine hitap edebilecek ürünler sunacağız. Sağlıklı, enfes yemeklerin ve minik atıştırmalıkların yer aldığı zamanlama ile bir sorun yaşamadığınız hizmet sunacağız.

Sizler de dahil olmak üzere etkinliğe katılan hiçbir davetliyi aç göndermeyeceğiz. Birbiriyle uyumlu, taze yiyecek ve içeceklerin yer aldığı  bir hizmet sunacağız. Davetlilerinizi güzel bir ziyafet çekeceği sunumlar hazırlayacağız. Ekibimizce hazırlanacak yiyeceklerin tadına doyamayacağınızı garanti ediyoruz.

Sizlerin kaliteli ve muhteşem bir catering hizmeti alacağınızı garanti ediyoruz. Catering organizasyonlarında davetlilerinizin hem eğlenmesini sağlayacak hem de birbirinden lezzetli yiyeceklerle parmaklarını yemesine sebep olacaksınız 🙂

Bu tarz catering organizasyonları için bizimle iletişime geçin. Geç kalmadan randevunuzu alın ve her bütçeye uygun fiyatlarımızdan yararlanma fırsatını kaçırmayın.

 

 


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir