Çeşme Yat Kiralama


 

Maviliğin büyüsüne kapılmayan yoktur değil mi? Sonuçta hepimiz uçsuz bucaksız görüntüsüne hayran kalarak bakıyoruz. Sonsuzluğa uzanan, bambaşka bir dünyaya açılan kapı misali adeta. Sizlere bu büyülü dünyaya açılmanız için çok güzel tekliflerimiz var dersek.. Çeşme yat kiralama şirketimiz aracılığıyla maviliğin içinde muhteşem vakit geçirmenizi sağlıyoruz. Sevdiklerinizle denizin tadını çıkarırken, bol bol D vitamini depolama şansınız olacak.

Yat kiralama ile sevdiklerinizle beraber olacağınız özel günlerinizi organize ederek sizlerin yanında oluyoruz. Çeşitli etkinliklerinizi organize edebileceğiniz Çeşme Yat Kiralama sayesinde çevrenizde ki gürültüden uzaklaşabilir sessizliğin verdiği huzuru hissedebilirsiniz.

İlla özel bir etkinlik yapmanıza gerek var mı? Tabi ki de yok. Şöyle bir deniz havası alalım diyorsanız yerinizi ayırmak için randevu almanız yeterli. İsterseniz akşam yemeği eşliğinde günün tadını çıkarıp bir şeyler içmekte mümkün. Böylece doğanın eşsiz güzelliğinin keyfine varacaksınız. Tüm bunları sadece denize açılmak olarak düşünmeyin!

Çeşme Dalyan marinasından sizi alıyoruz. Sahil ve koy yerlerini gezerek hoş vakit geçirmeniz için sizlere rota çiziyoruz. Tercihinize ve hava koşullarının elverişli olmasına göre sizlerle istediğiniz bir rota oluşturabiliriz. Denize açıldıktan sonra belli bir bölgede çapamızı atarak açık denizin tadını çıkarabilirsiniz. Hem gündüz hem gece bambaşka bir atmosfere sahip maviliğin eşsiz manzarasıyla buluşacaksınız.

Profesyonel olan kaptanlarımızın hepsi yat kaptanlığı eğitimine katılmıştır. Ve tüm kaptanlarımız yat kaptanlığı ehliyetine sahiptir. Yıllardır tecrübeli kaptanlarla çalışıyor ve güvenliğinizi en üst seviyede sağlıyoruz.

Çeşme Yat Kiralama Bünyesinde Ne Tür Organizasyonlar Gerçekleştiriyoruz?

  • Yatta bekarlığa veda gecesi,
  • Yatta evlilik teklifi,
  • Doğum günü,
  • Özel yat partisi,
  • After party,
  • Aile yemekleri,
  • İş toplantıları,
  • Mezuniyet kutlamaları,
  • Söz/Nişan kutlamaları,
  • Yatta akşam yemeği,
  • Günübirlik ya da haftalık yat turları,
  • Keşif grupları turları,
  • Balık turları,
  • Yüzme turları,
  • Su sporları,
  • Grup dalış etkinliği gibi birçok alternatif organizasyonlarımız bulunmaktadır.

Bekarlığa Veda Partisi

Vegasta olan vegasta kalırr! sloganları bekarlar için meşhur bir şaka ifade eder. Her ne kadar bekarlık en güzeli deseler de herkesin içinde hayatının aşkıyla yeni bir yolculuğa çıkma hayali vardır. Yalan söylemeyelim 🙂

Eğlenmeden bekarlığa veda edilmez sonuçta. Hali hazırda kına gecesinde sizi bol bol ağlatacaklar, bari şimdi kurtlarımızı dökelim ama değil mi? Şöyle doyasıya eğleneceğiniz bekarlığa veda partinizi maviliğin güzelliğiyle buluşturuyoruz. Yatta bekarlığa veda partisinin diğer mekanlara göre en güzel avantajı saat sınırınız olmadan sabaha kadar devam edebilecek olması. Tabi bayılanları saymıyoruz 🙂 Bunun için avantajlı paketlerimizi sormayı unutmayın!

Önceliğimiz nasıl bir konsept seçeceğiniz; Sade ve şık bir tasarım mı yoksa görkemli bir tasarım mı istiyorsunuz onu belirliyoruz. Bekarlığa veda partinizi hangi saatlerde kutlamak istiyorsunuz ona karar verdikten sonra planlamasını yapıyoruz. Sizler teknemizde ki kontenjan sayısına göre davetli listesi hazırlıyorsunuz. Dilerseniz yatta kutlanacak olan bekarlığa partiniz için özel davetiye yaptırabiliriz. Davetli sayısını hallettiğimize göre gelelim davetliler için neler ikram edeceğimize karar vermeye.. Hafif yiyecekler eşliğinde güzel bir menü oluşturabilir ya da sadece aperitiflerin olduğu bir masa hazırlayabiliriz. Gelelim eğlence kısmı için neler yapabileceğimize.

Eğlence dedik mi akan sular duruyor! Bunun için birçok alternatifimiz olacak.

  • Dj eşliğinde sevdiğiniz şarkılar çalabiliriz
  • Orkestra ekibi ile coşkuyu arttırabiliriz
  • Dansöz eşliğinde ortama hareket katabiliriz
  • Son olarak ise kendi halinizde sazın sizin elinizde olduğu eğlence seçeneklerinden birine karar verebilirsiniz.

Evlilik Teklifi

Sevdiğiniz kişiyle artık hayatlarınızı birleştirmek istiyorsunuz. Ona şahane bir evlenme teklifi etmek için yardıma ihtiyacınız olacak. Burada iş bizlere düşüyor. Sürpriz evlilik teklifiniz için hayal ettiğiniz ne varsa A’dan Z’ye her şeyi istediğiniz gibi organize ediyoruz. Böylece denizin ortasında eşsiz manzarayla beraber unutulmaz bir an yaşayacaksınız.

İster baş başa olacağınız bir gün, isterseniz sevdiklerinizi de bu mutlu anınıza şahit olması adına küçük grup halinde organize edebiliriz. Sizlerle ilk yapmamız gerek şey evlenme teklifi edeceğiniz tarihi belirlemek. Ardından bulunmak istediğiniz bölgeye göre rota oluşturuyoruz.  Minimum 2 saat organize edebileceğiniz evlenme teklifinizde nasıl bir konsept kullanmak isteyeceğinize karar veriyoruz.

Kullanacağımız süslemeler masalsı bir görünüm sergileyecek. Siz yemeğinizi yerken gün batımının tadını çıkarabilir , sevgilinizle romantik anlar yaşayabilirsiniz. Dilerseniz size eşlik etmesi ve ortamın romantizmini arttırmak için kemancı getirebiliriz. Siz mutluluğunuzun tadını çıkarırken arkada sizler için özel olan parçalar eşlik edecektir.

Evlilik teklifi sonrası,dilerseniz bu özel gün için kutlama pastası yaptırabilirsiniz. Pastayı kendiniz yaptırabilir ya da özel pasta şeflerimize  bırakıp harikalar yaratmasını sağlayabilirsiniz.

Heyecanın dorukta olacağı bu günde sizi stresten uzak tutuyoruz. Evlenme teklifi ederken heyecandan söyleyeceklerinizi unutmamak adına prova size iyi gelecektir. Üstünüzdeki stresi azaltmak için randevunuz öncesi gelip son kontrolleri ve provanızı yapabilirsiniz.

Ekip arkadaşlarımız her şeyi kusursuz bir şekilde organize edeceğinden emin olabilirsiniz.

Özel Yat Partisi

Mekanlara tıkılıp kalmaktan sıkılmışsınız, kutlama yapacak özel bir etkinliğiniz de yok. Her şeyden biraz uzaklaşıp eğlenmek istiyorsunuz. O zaman ne bekliyorsunuz hadi parti yapalım!Sevdiklerinizin yanında olduğu, dans,müzik ve eğlencenin doruklarda olduğu bir partiye kim hayır der ki..

Gösterişli bir parti düzenlemek istiyorsunuz ancak belirli bir mekanda da tıkılı kalmak istemiyorsunuz. Sonuçta mekanlarda yapabilecekleriniz sınırlı. Bu sınırların başını mekanların kapanış saati alıyor. Ancak yat kiralayarak yaptığınız günübirlik partilerinizde böyle bir sıkıntı yok. Partinizi sabaha kadar bile sürdürebilirsiniz. Tabi partinizi gece mi yoksa gündüz mü düzenlemek isterseniz ona göre değişir.

Organize edeceğimiz partilerde dilerseniz özel bir konsept oluşturabiliriz. Dilerseniz hoş ve eğlenceli süslemelerle partinizin havasını değiştirecek şekilde de düzenleyebiliriz.

Yatlarımızın kapasitesi belli olduğu için partinize çağıracağınız davetli sayısı kısıtlı olacak. Bu kısıtlama sizi korkutmasın. Yatta düzenleyeceğiniz partilerde her yer sevdiğiniz kişilerle dolu olacak , küçük grup olarak düşündüğünüz davetliler aslında sizin için beklediğinizden çok daha fazla eğlenceli geçmesine sebep olacak.

Yat partisi yemekli menü ya da aperitif sunumu şeklinde de olabilir. Bu tamamen misafirlerinizi nasıl ağırlamak istediğinize bağlı olacak.

Yatta After Party

Düğününüzün yavaş yavaş sonuna gelmektesiniz , eğlenmelere doyamadığınız düğünün sonunda küçük bir arkadaş grubu ile eğlenmeye devam etmek istiyorsanız tam da isteğinize göre bir organizasyon düzenleyebiliriz. Çeşme yat kiralama sayesinde sizinle doyasıya eğleneceğiniz bir after party organize edeceğiz.

Son dönemde çiftlerin gözdesi olan after partyler düğününüzün hazırlık dönemindeki bütün stresli anlarınızı geride bırakıp arkadaşlarınızla çılgınlar gibi eğlenmenizi sağlayacak. Bu zorlu dönemdeki yaşadığınız sıkıntılarınızdan kurtulup adeta hafiflemiş hissedeceksiniz. Düğünler her ne kadar aşırı eğlenceli geçiyor olsa da sonuçta aile büyüklerinin yanında kimse arkadaşlarıyla olduğu gibi davranamaz. Kayınvalideniz ve kayınpeder işin içinde sonuçta. Daha evleneli birkaç saat olmuş neticede. İlk günden nem kaptırmak kimse istemez 🙂 Bu yüzden sizi alıyoruz ve doyasıya eğleneceğiniz partinize götürüyoruz.

Düğün öncesi sizlerle organize edeceğimiz partinizde neler olması gerektiğine gelirsek, öncelikle sizi nereden alacağımıza karar veriyoruz. Böylece sizi bekletmeden teknemiz lokasyonunuza göre saatinde gelmiş partilemek için bekliyor olacak. Sonrasında nereye gideceğinize karar veriyoruz. Biz de istekleriniz doğrultusunda sizlere rota oluşturuyoruz.

Düğününüzden sonra misafirleriniz doyasıya eğlenirken bir süre sonra enerjileri azalmaya ve acıkmaya başlayacak. Bu yüzden onlara güzel sunumlar hazırlayacağız. Böylece kimse enerjisiz kalmayacak 🙂 Özel aşçılarımız size mükemmel bir ziyafet çekmenizi sağlayacak.

Peki müzik yok mu partinizde ? İster dj ile gecenin ritmini yükseltebilir , sizlerinde özel şarkılarınızı listeye ekleyebiliriz. Alternatif olarak, karaoke ile geceye eğlence katabilirsiniz.

Son olarak hem eğlenceli hem de davetlileriniz için yararlı olacak ufak bir hediye hazırlamaya. Tabi bu sadece alternatif bir fikir.  Bu özel gecenizden sonra aranızda espri olabilecek ve davetlilerinizi sevindirecek bir paket. İçinden baş ağrısına iyi gelecek bir ilaç ve bunu içmek için su, şekerleme ve parti fotoğraflarını koyabilecekleri minik çerçeve içeren güzel hediye kutuları çok sevimli olmaz mı?

Yatta Aile Yemeği

Aile hepimizin için hayattaki en değerli varlığımızdır. Birbirimize sımsıkı kenetlenmemizi sağlayan ve bizi ayakta tutan en büyük güvencemiz ailemizdir. İş hayatının yoğun temposundan çoğumuz ailemizle çok fazla vakit geçiremiyoruz. İster istemez bu bizleri biraz üzüyor. Özel günler ve kutlamalar dışında da ailemizle hoş vakit geçirmeyi herkes ister.

Günlük hayatımızda ki sıkıntılardan bir nebze uzaklaşıp ailenizle geçireceğiniz baş başa vaktin tadını bolca çıkarabileceksiniz. İster çekirdek aileniz olsun ister maailenizle beraber düzenleyeceğiniz aile yemeği ile herkes bol bol hasret giderecek.

Aile yemeğinizin sizler için ne kadar kıymet taşıdığının farkındayız. Bu sebeple sizler için profesyonel ekibimiz tüm detaylarıyla organize edecektir. Davetlilerinizin listesini düzenliyorsunuz. Sizlerle aileniz için özel olarak menü planlaması yaparak ziyafet çekmelerini sağlayacağız. Özel şeflerimizin hazırladığı yemeklerle davetlilerinizin tadı damağında kalacak. Çeşme yat kiralama bünyesinde düzenleyeceğiniz organizasyon ile maviliğin eşsiz güzelliği eşliğinde sevdiklerinizle lezzetli yemekler yiyerek sıcacık aile ortamınızın tadını çıkaracaksınız. Tüm ailenin bir arada olacağı bu organizasyonda her şey en ince ayrıntısına kadar hazırlanacaktır. Belirlediğimiz gün ve saatte istediğiniz lokasyondan sizleri alabiliriz ve kaptanımız eşliğinde güzel bir rota oluşturup istediğiniz manzaraya karşı yemeğinizi düzenleyebilirsiniz.

İş Toplantısı

Her gün sayısız kişiyle görüşüyor, birçok toplantıya katılıyorsunuz. Bütün gün fazlasıyla strese giriyorsunuz doğal olarak. Özel toplantılar, müşterilerle anlaşmalar,hazırlanması gereken evraklar derken aklınız birçok şeyle meşgul. Sizler bu görüşmeleri kasvetli bir ortam yerine bol bol temiz hava alacağınız, güneşin içinizi ısıtacak sıcaklığı ve denizin tadını çıkarabileceğiniz bir ortamda yapmak çok güzel olmaz mıydı? Müşterileriniz içinde hoş bir ortam olacaktır.

İş toplantılarınızı sadece özel müşterileriniz için organize edildiğini düşünmeyin. Şirketiniz bünyesinde siz ve çalışanlarınız içinde hoş bir hava değişimi olacaktır. Sürekli belirli bir ortamda çalışmak ister istemez insanı bunaltıyor. Herkes için motive kaynağı olacaktır. İş arkadaşlarınızla manzara eşliğinde çalışmak ve bu güzel havanın tadını çıkarmak keyfinize keyif katacak. Kendinizi ve iş ortaklarınızı arada ödüllendirmek lazım ne de olsa 🙂

Ağırlayacağınız misafir sayınızı netleştirdikten sonra sizler için özel menüler hazırlayabiliriz. Aşçılarımız sizler için tadına doyamayacağınız şahane yemeklerle masanızı donatacak. Farklı bir seçenek isterseniz, tadına alıştığınız restoranlardan teknemize özel olarak siparişte verebiliriz. Tabi bu size biraz masraflı olabilir.

İş toplantılarınız bittikten sonra sizlerle güzel bir tekne turu yapalım diyoruz. Uzman kaptanlarımızla sizleri maviliğin açıklarına götürüyor , bu güzel manzaranın doyasıya tadını çıkarmanızı ve bolca temiz hava almanızı sağlıyoruz.

Mezuniyet Kutlamaları

Henüz lise ya da üniversiteden yeni mezun oluyorken güzel bir veda yapmak herkesin hoşuna gidecektir. Tabi öyle koca sınıfı bir araya getirin demiyorum 🙂 Yakın arkadaş çevrenizin olduğu minik gruplardan bahsediyoruz. Malum teknemizin kapasitesi belli..

Dersler, sınavlar, bütünleme sınavları derken eğitim hayatınızın bir kısmı ya da tamamı bitmek üzere. Kepler havalara uçmuş artık okulunuzla ,bazı arkadaşlarınızla ve sevgili hocalarınızla vedalaşmak biraz üzücü olsa da kimsenin bir yere gittiği yok. Ne de olsa siz artık mezun oluyorsunuz. Bütün sene boyunca stresi, sevinci bir arada yaşadığınız döneminiz bitiyor sadece. Neyse neyse şimdi bunları konuşmanın sırası değil. ‘Acaba ne giysem, saçımı nasıl yapsam, topuklu ayakkabı ile rahat eder miyim, makyajım akar mı’ gibi sorularla savaş verecekleriniz çok olacak! Siz tüm bunlarla uğraşırken Çeşme yat kiralama olarak sadece teknenizi gün ve saat için ayarlamakla kalmıyor, sizler için tüm detayları organize ediyoruz. Malum sizin uğraşmanız gereken başka şeyler var.

Mezuniyet yemeğini mezun buluşma yemeği olarakta düşünebilirsiniz. Okulunuzdan mezun olduktan seneler sonra bile hala okul arkadaşlarıyla görüşen küçük arkadaş gruplarınız vardır. Zaman ilerledikçe grubunuza yeni aile bireyleri ekleniyor ve giderek büyüyor. Genelde her sene aynı tarihte ve yerde buluşma ayarlanıyor. Bu sene değişiklik yapıp her zaman buluştuğunuz yerde toplanmak yerine açık suların tadını çıkarmak bu özel gününüze anlam katacak. Ayrıca eski günlerdeki gibi birlikte yeni yerler keşfedebilirsiniz.

Söz ve Nişan Kutlamaları

Pandemi döneminin hepimizin hayatında olumlu ya da olumsuz bir sürü etkisi oldu. Artık aramızda olmayanlarımız da bunlara dahil. Eskisi gibi kalabalık ortamlarda bulunamıyoruz. Düğün ve nişan gibi organizasyonlarda artık aile grubu ve yakın arkadaşlar olarak küçük gruplarla kutlama yapılıyor. Sizde söz-nişan organizasyonlarınızı kalabalıktan ziyade küçük gruplar olarak kutlama yapmak istiyorsanız doğru yerdesiniz.

Vıp yatlarımızın kurallar gereği belirlenen sayıda misafir ağırlayabiliyoruz. İsterseniz nişan kutlamanızı yemekli ya da aperitif menü olarak hazırlayabilirsiniz. Misafirlerinizle hem özel gününüzü kutlayıp hem de denizin ve manzaranın tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

Çeşme yat kiralama ailesi A’dan Z’ye kadar her şeyi sizler için organize ediyor. Bu yorucu ve heyecan dolu döneminizi minimum stresle hazırlamanızı sağlıyoruz. Sizden istediğimiz davetli listenizi hazırladıktan sonra kişi sayısına göre konsept belirliyoruz. Davetlilerinize yemekli bir davet mi  yoksa kokteyli tarzı bir organizasyon yapacağımıza karar veriyoruz. Salondaki gibi süslemeler olabilir mi diye endişe etmenize de gerek yok. Hayal ettiğiniz ne varsa hepsini gerçekleştirmek için ekip arkadaşlarımızın harikalar yaratacağına inanın.

Nişan töreninize eşlik etmesi için şirketimiz bünyesinde profesyonel fotoğrafçılarımızı sizler için ayarlıyoruz. Sevdiklerinizle beraber doyasıya eğlendiğiniz hem gülüp hem duygusallaştığınız tüm anlarınızı kaydediyoruz. Maviliğin büyüsüyle buluşacak olan organizasyonunuz sizin için farklı bir deneyim olacaktır.

Bizler bu eşsiz manzara karşısında geri dönmek istemeyeceğinizi garanti ediyoruz 🙂

Teknede Akşam Yemeği

Baş başa ya da kalabalık olarak özel bir akşam yemeğine çıkmak istiyorsunuz. Ufak kaçamaklar için özel bir gün olmasına gerek yok sonuçta. Kendimizi arada şımartmak lazım ne de olsa 🙂

Gündelik hayatımızda kendimize ve sevdiklerimize pek vakit ayırma fırsatımız olmuyor. İşlerin verdiği stresten biraz uzaklaşıp huzura doğru açılıyoruz. Çeşme yat kiralama olarak, sizlere maviliğin ortasında gün batımına karşı şahane bir akşam yemeği düzenliyoruz. Menüyü dilerseniz sizlerle belirleyebiliriz ya da şeflerimizin elinden sürprizlerle dolu tabaklarla sizleri şaşırtabiliriz.

Zamanın durduğu noktada denizin ortasında, güneşin sıcaklığını hissederek,  dalga sesleri eşliğinde hafif bir rüzgar sizlerin başını döndürecek. . Günlük hayatın monotonluğundan ve insan kalabalığından uzaklaşmak adeta yenilenmiş hissi verecek. Hayal etmesi bile insanın içine huzur veriyor. Duyguları tazelemek her zaman iyidir.

Sevdiklerinizle manzaranın tadını çıkarırken arka fonda hafif bir keman sesi çok güzel olmaz mıydı? Ortamın atmosferini bir anda değiştirerek sizi bambaşka yerlere götürecek. Biz kendi halimizde olalım derseniz ise , kiraladığınız yatın ses sistemini kullanarak dilediğiniz parçaları dinleyebilirsiniz. Ayrıca küçük bir grup olacaksanız fasıl ekibi çağırarak gecenize şenlik katabilirsiniz.

Denizin ve manzaranın tadını çıkarırken profesyonel ekip arkadaşlarımız sizlere yemeğiniz boyunca eşlik edecek. Masanızı süslemek isterseniz ufak bir ek ücretle istediğiniz şekilde süsleme yapıyoruz.

Zor beğenenlerden iseniz, kiralama yapacağınız özel yatlarımızı önceden görebilir ve seçim yapabilirsiniz.

Günübirlik / Haftalık Keşif Turları

Dört gözle beklediğimiz yaz tatili sonunda geldi. Koca sene çalışıp hak ettiğiniz tatile çıkmanıza sayılı gün kaldı. Bu sene farklı yerlere gitmek istiyorsunuz ve hala karar veremediniz. Birkaç gün ya da hafta hiç fark etmez. Bulunduğunuz yerden uzaklaşıp ,oksijen ve güneşin bol olduğu , keşfedeceğiniz farklı yerler ve farklı deneyimleri yaşamak istiyorsunuz. Aynı zamanda farklı yemekler tatmayı da.. O zaman hiç vakit kaybetmeden planınızı yapalım.

Turunuz günübirlik ise, hava koşullarının elverişliliğine göre sizlerin istediği lokasyon ve kaptanımızın uygun bulmasıyla rotanızı oluşturuyoruz. Gideceğimiz ister koy, ister marinada inip biraz keşif yapmak olsun sizlere en iyi kalitede hizmet sağlayacağız. Kiraladığınız yat siz nereye isterseniz oraya gidecektir. Programınıza göre belirlediğimiz noktadan sizleri alıyoruz ve turumuza başlıyoruz. Dilerseniz maviliğin tadını çıkarmak için koyları gezebilir , yüzmek isterseniz orada duraklama yapabiliriz. Yüzmek biraz yorucu olsa da size çok iyi gelecek. Özellikle yaz sıcağının altında. Biraz enerji toplamak için yemeğinizi ister teknenizde yiyebilir , isterseniz belirlediğiniz limanda duraklama yapıp istediğiniz restoranda yeme şansınız olacaktır. Bizler sizin programınıza göre belirlediğimiz noktadan sizleri geri alacağız.

Turlarınızı tüm detaylarıyla planlamakta fayda var. Çünkü gezmek isteyeceğiniz noktalarda mesafe sorunu yaşamamanız için araba kiralamanız gerekebilir. Tabi uzak mesafeye gitmek isteyenler için bu şekilde alternatif olabilir. “Ben sadece koyları gezmek istiyorum, biraz yüzüp güneşin tadını çıkarsam bana yeter” diyorsanız programınızı ona göre belirliyoruz.

Eğer haftalık yat kiralama yapmayı düşünüyorsanız, sevdiklerinizle ortak noktalarınıza göre program yaratmaya çalışacağız. Bu şekilde herkesin yapmaktan zevk alacağı bir tatil olacak. Gün sayınıza göre yapmak istediklerinizi sıralıyoruz. Bu sürede kaptanlarımız sizlere muazzam yerlere doğru götürecek. Tatilin her anı sizler için şahane olacak. Maviliğin en can alıcı yerlerini keşfetmek, berrak sularla buluşmak bütün senenin stresini üstünüzden atmaya yardımcı olacak. Otellerden ziyade ucu açık bir tatil yapmak adeta detoks etkisi yaratacak.  Sizlerde geç kalmadan yerinizi ayırtın!

Yatta Balık Turu

Balık tutmak çoğu hobiden farklıdır. Hem sakin vakit geçirebileceğiniz hemde bir o kadar heyecanlı bekleyiş içinde olursunuz. Hafta sonu işin stresini üzerinden atabilmek için çok güzel bir aktivitedir.

Balık turuna arkadaşlarınızla ya da ailenizle katılabilirsiniz. Hafta içinin yorucu temposundan uzaklaşarak sakin bir gün geçiriyorsunuz. Denizin ve martı seslerinin verdiği huzuru kendinizde hissedeceksiniz.

Küçük misafirlerimiz için güvenli oyun alanlarımız mevcuttur. Siz balık tutmanın keyfini çıkarırken aklınız kalmayacak rahatça günün keyfini çıkarabileceksiniz.

Sabahın ilk ışıklarıyla beraber deniz maceranız başlıyor. Balığa çıkmanın ilk kuralı erken kalkmaktır. Kimine göre zor olsa da en keyifli anlardan biridir aslında. Sabahın erken saatlerinin sessizliği hissediyorsunuz. Teknemizde tura başladıktan bir süre sonra kahvaltı servisimiz olacaktır. Güneşin doğmasıyla hava yavaş yavaş ısınıyor. Kahvaltı sonrası kahvemizi yudumlarken gün doğumun eşsiz manzarası turumuzda bize eşlik ediyor.

Yavaş yavaş güneş tepemize doğru yükselirken ufak bir mola yapıyoruz. Biraz enerji depolamak gerek . 12.00-13.00 arası öğle yemeği molası veriyoruz. Enerjimizi depoladıktan sonra balık turumuza kaldığımız yerden devam edebiliriz.

Şansınız yaver giderse bu bölgede bulunan balık çeşitlerinden yakalama şansınız olacak.

Çeşme bölgesinde en çok bulunan balık türleri, istavrit, dülger, mırmır, mercan, karagöz, uskumru, lidaki ve gopedir. Şansınız yaver giderse kalamar ve ahtapotta tutabilirsiniz.  Kendiniz ,arkadaşınız ya da ailenizle katılacağınız bu turda  farklı bir deneyim yaşamış olacaksınız. Sözümüz ilk kez katılacak olanlara.. Yapmanız gereken tek şey bir oltaya sahip olmak.

Dikkat! Balık turumuz bağımlılık yapabilir 🙂

Grup Etkinliği Yüzme ve Su Sporları

Arkadaş grubunuzla dolu dolu bir hafta sonu geçirmek istiyorsunuz. İnsan kalabalığından uzakta ve kafa dinlemek aynı zamanda da bolca eğlenmek istiyorsanız bu etkinlik tam size göre. Birçok çeşit aktivitenin olacağı turumuzda sıkılmak söz konusu olmayacak.

Çeşme yat kiralama olarak , sizi klasikleşmiş tekne turlarından farklı olarak gün boyu çeşitli etkinlikler yapabileceğiniz bir tur organize ediyoruz.

Arkadaş grubunuzla belirlediğiniz tarihte ve seçeceğiniz su aktiviteleri ile doyasıya eğleneceksiniz. Dilerseniz açıklarda uzman hocalarımızla tüplü dalış yapabilir, jetskinin keyfini çıkarabilir, flyboard ile suyun üstünde durabilirsiniz.

Hem çok eğlenecek hem de biraz yorulacaksınız. Yorulmayı kötü olarak düşünmeyin tatlı bir yorgunluk olarak düşünün. Çeşitli aktivitelerle dolu dolu bir hafta sonu sizleri bekliyor olacak. Günlük hayatımızın rutinlerinden çıkıp arkadaşlarınız ,aileniz ya da sevgiliniz ile şahane bir kaçamak sizleri bekliyor olacak.

Dalış yapmak için dilerseniz koyları gezip karar verebilirsiniz. Suyun altındaki canlıların yoğun olduğu bölgelerde daha güzel görüntüler çıkacaktır. Dalış ekibimizde kullandığımız su altı aksiyon kameramız ile istediğiniz anları kayıt altına alabilirsiniz. Böylece suyun altındaki muhteşem görüntüyü anı olarak saklayabilirsiniz. Uzman hocalarımız her daim yanınızda olacak ve kendinizi güvende hissetmenizi sağlayacaklar.

Yemek zamanı için dilerseniz şirketimiz bünyesindeki özel aşçılarımızla hazırlayabiliriz ya da gideceğimiz rota doğrultusunda dilediğiniz yerden alabilirsiniz. Alternatif olarak istediğiniz yiyeceği yanınızda getirebilirsiniz. Yok yok olan bu turdan dönmek istemeyeceksiniz.

 


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir