Gümüldür Tekne Turu


Ege’nin büyüleyici güzelliklerine sahip tatil beldesi Gümüldür, tatilcilerin gözdesi olan plajları, muhteşem manzaraları ve sıcak atmosferi ile ünlüdür. Eğer kendinizi bir deniz macerasına atmak isterseniz, Gümüldür tekne turu size harika bir deneyim sunuyor.

Gümüldür tekne turu, Ege Denizi’nin sakin sularında yapabileceğiniz en keyifli etkinliklerden biridir. Bu turlar, misafirlerine mavi suların içindeki gizli koyları, rengarenk mercan resiflerini ve çevresindeki adaları keşfetme fırsatı veriyor. Başlangıç noktasından hareket eden tekneler, rüzgarın esintisi eşliğinde sakin sularda ilerlerken doğanın sunduğu güzellikleri keşfetmenizi sağlar.

Tekne turu, Doğanbey’in harika güzellikteki koyları görme imkanı sağlıyor. Berrak ve serin denizin tadını çıkarmak yazın bunaltıcı havasında oldukça iyi gelecek. Bununla beraber tekne turu sırasında denizin tadını çıkarırken güneşlenmek, yüzme molası vermek veya şnorkel yapmak gibi aktivitelere de katılabilirsiniz. Böylece,  mükemmel bir bronzlaşma ve serinleme fırsatını bir arada yaşayabilirsiniz.

Turkuaz Suların Kucakladığı Saklı Cennet Gümüldür’de Hayallerinizi Gerçeğe Dönüştürün

Tekne turunun rotasında ilk durak Kanlı Ada’dır. İlk durak olması sebebiyle güneşin tam tepede olmasıyla kavurucu sıcaktan kurtulmak için iyi bir seçenek olacaktır. Kaptanımızın duraklama yaptığı sırada kendinizi serin sulara atabilir ya da güneşin tadını çıkarabilirsiniz.

Daha sonra ikinci durağımız olan Akvaryum Koyu’na doğru yola çıkıyoruz. Her bölgede denk gelebileceğiniz bir isim olmasına rağmen, bu bölgede balık çeşitliliğinin oldukça fazla olmasıyla kendinden bahsettiriyor. Özellikle su altı dünyasını yakından keşfetmek isterseniz şnorkel almayı unutmayın. Buradayken öğle yemeği molası verilmektedir. Özenle hazırlanan yemekler, enerji depolamanız için iyi bir seçenek.

Burada ki zamanımızı tamamladıktan sonra son durağımız olan Sıcak Kum Koyu’na doğru yola çıkıyoruz. Burada da yüzmek veya güneşlenmek için oldukça vaktiniz olacaktır. Eşsiz güzellikteki manzaralar sizi oldukça etkileyeceğine eminiz.

Ayrıca dönüş yolundan önce 1 saat daha yüzme molası verilecektir. Kısacası sizin denizin keyfini sürmeniz için her imkanı sağlıyoruz.

Özellikle tekne turlarımızda, sizler için her detay düşünülmüştür. Turlarımız genellikle konforlu teknelerle sağlanıyor.

Gümüldür tekne turu, sadece doğayla iç içe olmakla kalmaz, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma ve farklı kültürleri deneyimleme fırsatı da sunar. Günübirlik tekne turu sırasında, turistler arasında dostluklar kurabilisiniz. Unutulmayacak seyahat hikayeleri paylaşabilir ve bol bol anılar biriktirebilirsiniz.

Hatta animasyon ekibi ile keyifli anlar yaşayacaksınız. Güneş ve müziğin tadını gün boyunca doyasıya çıkarabilirsiniz.

Tur boyunca misafirlere serinletici içecekler ve atıştırmalıklar sunulmaktadır. Güler yüzlü personel misafirlerin ihtiyaçlarını karşılamak için her zaman hazır bulunuyor. Böylece, stressiz ve keyif dolu bir deniz yolculuğu yaşarsınız.

Tekne Turuna Dahil Olan Hizmetler

  • Öğle yemeği (balık ya da tavuk, makarna, mevsim salatası)
  • Soft İçecek (kola, fanta)
  • Tekne turu boyunca tüm rehberlik hizmetleri
  • Tekne turu sırasında sigara içme alanları
  • Tur boyunca ücretsiz Wi-fi bağlantısı

Tekne Turu Hakkında Bilmeniz Gerekenler

  • Tekne turu sezonda her gün düzenlenmektedir. Sezon dışında belirli günler olmaktadır.
  • Tur Doğanbey Limanı’ndan başlar ve sona erer.
  • Tekne turu yaklaşık 6 saat sürer.
  • Rezervasyon yapmak için önceden aramanız veya online olarak rezervasyon yapmanız gerekmektedir.
  • Tekneye her yaş grubundan misafir kabul edilmektedir.
  • Özellikle kadın ve erkek sayısının eşitliğine dikkat edilmektedir.
  • Tekne turuna çıkmadan önce, güneş ışınlarına karşı kendinizi korumak için önlem almakta fayda var. Açıklamak gerekirse yüksek faktörlü koruyuculu güneş kremi, şapka ve güneş gözlüğü gibi eşyalarınızı yanınıza almanızı tavsiye ederiz.

Son olarak tur hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yapmak için Tatildeyap.com‘u ziyaret edebilirsiniz. Dilerseniz 05547108921 numaralı hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.

 


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir